PV MAINT: Ανάληψη νέων έργων συντήρησης Φ/Β σταθμών

Διαβάστηκε από 2220 αναγνώστες -

H PVMAINT συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων ανέλαβε πρόσφατα την προληπτική συντήρηση, τηλεπαρακολούθηση και τεχνική υποστήριξη τριών νέων φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 2,5 MW.

 
Πιο συγκεκριμένα οι σταθμοί αυτοί είναι :
  • 2 MW στην Κόρινθο 
  • 400 KW στην Θεσσαλονίκη επί βιομηχανικής στέγης
  • 100 KW στον Αυλώνα Αττικής.

Η PVMAINT, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, στελεχώνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών σταθμών και οικιακών Φ/Β, καθιστώντας την έτσι μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης πανελλαδικά. 

Η PVMAINT παρέχει στους πελάτες της, τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες συντήρησης σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. 

Με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου, η PVMAINT παρέχει ήδη υπηρεσίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης πανελλαδικά σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 23 MW.

Επίσης η PVMAINT αναλαμβάνει την ενεργειακή βελτιστοποίηση του φωτοβολταϊκού σταθμού σας προκειμένου να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση της απόδοσης και των κερδών της επένδυσης σας, η οποία περιλαμβάνει:
  • Καταγραφή και αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης του σταθμού σας
  • Υποβολή και υλοποίηση πρότασης για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του σταθμού σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας :
PVMAINT IKE
ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 22 , 18346 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΗΛ.: 2104810045-2104810041, FAX : 2104810096
EMAIL: [email protected], URL: www.pvmaint.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ