Νέο Φ/Β σύστημα 8 KW αυτοπαραγωγής - Εξοικονόμησης ενέργειας σε οινοποίο

Διαβάστηκε από 1868 αναγνώστες -

H PVMAINT συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων έθεσε σε λειτουργία ένα νέο φωτοβολταϊκό σύστημα αυτοπαραγωγής- εξοικονόμησης ενέργειας 8 KW σε Οινοποιείο στα Κριεζά Ευβοίας, με τεχνολογία αιχμής .

 
Το μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων συστημάτων είναι ότι η ηλεκτρική ενέργεια που παράγουν κατά την διάρκεια της ημέρας, διοχετεύεται απευθείας στις ηλεκτρικές καταναλώσεις της επιχείρησης και επιτυγχάνεται έτσι η σημαντική μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας της καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος. Η ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνει το Οινοποιείο με το συγκεκριμένο σύστημα θα ανέρχεται σε περίπου 12.000 kWh ανά έτος , ενώ ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης υπολογίζεται σε περίπου 6,5 χρόνια. 
 
Η PVMAINT, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, στελεχώνεται από εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση-τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχοντας εγκαταστήσει πανελλαδικά μεγάλο αριθμό όχι μόνο διασυνδεδεμένων, αλλά και αυτόνομων φ/β συστημάτων, εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και υβριδικά φ/β συστήματα, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτης σας για αντίστοιχες εξειδικευμένες και αξιόπιστες λύσεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας :
PVMAINT IKE
ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ 22 , 18346 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΗΛ.: 2104810045-2104810041, FAX : 2104810096
EMAIL: [email protected], URL: www.pvmaint.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ