Φωτοβολταϊκά πάνελ για αυτονομία στο ρεύμα (video)

Διαβάστηκε από 1580 αναγνώστες -

Τα καλύτερα φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα, είναι αυτά που παράγουν αρκετή ενέργεια για να φορτίσουν τις μπαταρίες, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 
Ποιά είναι τα ιδανικά φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα;
Δεν υπάρχει απάντηση που να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις αυτόνομων συστημάτων. Υπάρχει όμως ένας γενικός κανόνας που ισχύει πάντα. Τα καλύτερα φωτοβολταϊκά για αυτόνομα συστήματα, είναι αυτά που παράγουν αρκετή ενέργεια για να φορτίσουν τις μπαταρίες, ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τέτοιες συνθήκες είναι η υψηλή θερμοκρασία, η συννεφιά, η σκίαση, ο λάθος προσανατολισμός και κλίση, κατά την τοποθέτηση.

Η εταιρεία Olympic Engineering & Consulting , με πολυετή πείρα στα φωτοβολταϊκά προτείνει το Φ/Β πάνελ, που επιτυγχάνει μεγάλη παραγωγή ενέργειας ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες

Φωτοβολταϊκά Solar Frontier
Ιαπωνικά πάνελ τεχνολογίας CIS. Με την τεχνολογία αιχμής CIS των πάνελ Solar Frontier, κερδίζετε επιπλέον, τουλάχιστον +10% με +15% ενέργεια σε σχέση με όλα τα πάνελ της αγοράς.

Διαβάστε γιατί τα πάνελ Solar Frontier παράγουν περισσότερη ενέργεια. 
Συγκρίναμε πόσο πέφτει η παραγωγή σε συνθήκες διάχυτου φωτισμού και σκίασης, ανάμεσα σε πάνελ Solar Frontier και πάνελ κρυσταλλικό. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ