Net metering με οικονομικό και αξιόπιστο εξοπλισμό

Διαβάστηκε από 1270 αναγνώστες -

Ευρωπαϊκά φωτοβολταϊκά πλαίσια κορυφαίας ποιότητας από 0,54¤/W DDP ανά container. Τα πλαίσια είναι με θετική ανοχή ισχύος (έως +5W) και έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγγυήσεις.

 
Το net-metering είναι εδώ! Προμηθευτείτε αξιόπιστο εξοπλισμό στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

String και Central Inverter της Ιταλικής SIEL
Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε βιομηχανικούς inverter και UPS, η SIEL διαθέτει πλέον μία πλήρη σειρά string και κεντρικών inverter για φωτοβολταϊκά συστήματα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
  • Μονοφασικοί [TL] 2 έως 6kW
  • Τριφασικοί [TL] 10kW, 20kW και 30kW 
  • Κεντρικοί, με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης ισχύος εισόδων DC και ισχύος εξόδου, από 20kW έως και 500kW.

Inverter για αντλίες νερού
Δεν χρειάζεται να αλλάξετε αντλίες για να αντλείτε νερό από τα πηγάδια με της χρήση ηλιακής ενέργειας. Χρησιμοποιήστε αυτές που έχετε και συνδέστε τις σε έναν από τους ειδικούς inverter της SIEL. Από 10kW έως 50kW.

Δυνατότητα χρηματοδότησης φωτοβολταϊκού έργου με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing). Αν έχετε κάποιο έργο και θέλετε να εξετάσουμε το αίτημα σας, συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Οι δραστηριότητές μας περιορίζονται στην εμπορεία εξοπλισμού και την διαχείρισης έργων (project managment). Δεν κατασκευάζουμε έργα και δεν είμαστε ανταγωνιστές των συνεργατών μας! Σε περίπτωση που αναλάβουμε την διαχείριση ενός έργου αυτό υλοποιείται από κάποιον συνεργάτη μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κώστας Φαϊτατζόγλου
Tηλ 6941655665
Email: [email protected]
www.viotech.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ