KOSTAL Solar Electric Hellas – 5 χρόνια χωρίς υποχωρήσεις!

Διαβάστηκε από 1103 αναγνώστες -

Η KOSTAL Solar Electric Hellas γιορτάζει τα 5 της χρόνια. Αντιπροσωπεύει τον όμιλο KOSTAL στη νότια Ευρώπη από τον Απρίλιο του 2010, όπου ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στην έκθεση Ecotec στην Αθήνα, ενώ τα 5 χρόνια έκλεισαν ιδανικά με τη συμμετοχή της στην Solarex στην Τουρκία.

 
Καθώς η ομάδα αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια, επεκτάθηκε εξίσου και το πεδίο δράσης της, έτσι ώστε σήμερα οι πελάτες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία να επωφελούνται από την παρουσία της και την άψογη τεχνική υποστήριξη χωρίς κανένα συμβιβασμό. Η εταιρία συνεχίζει δυναμικά, για ακόμα περισσότερα χρόνια επιτυχί-ας.

Η νέα γενιά αντιστροφέων ΡΙΚΟ συνδυάζει μονοφασικά και τριφασικά μοντέλα ισχύος από 3KW έως και 20KW, χρησιμοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία και διατηρώντας τα ήδη γνωστά πλεονεκτήματα της προηγούμενης σειράς, που την καταξίωσαν ως ευέλικτη, επικοινωνιακή και πρακτική.

Επίσης το ολοκαίνουριο πρόγραμμα PIKOPlan 2 σας βοηθάει να σχεδιάσετε εύκολα και γρήγορα ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες Φ/Β εγκαταστάσεις με ακρίβεια, ενώ με τα διαφορετικά διαθέσιμα προφίλ κατανάλωσης ανάλογα με την επιχείρηση που αφορά το σύστημα αυτοπαραγωγής, μπο-ρεί να δώσει μια εικόνα της εξοικονόμησης που επιτυγχάνεται σε κάθε επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες για την KOSTAL Solar Electric και του αντιστροφείς PIKO μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.kostal-solar-electric.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ