Krannich Solar: 20 χρόνια - 20 προσφορές στην Intersolar 2015

Διαβάστηκε από 1515 αναγνώστες -

Στη φετινή Intersolar Europe στο Μόναχο, η Γερμανική εταιρεία χονδρικής πώλησης φωτοβολταϊκού εξοπλισμού Krannich Solar θα παρουσιάσει για ακόμη μία χρονιά μία σειρά καινοτόμων και πειστικών λύσεων για την αγορά των φωτοβολταϊκών.

 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανές επιδείξεις των προτεινόμενων λύσεων στην αίθουσα Β, Stand 580.

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση της, η Krannich Solar έχει προετοιμάσει περισσότερες από 20 ελκυστικές προωθητικές ενέργειες, οι οποίες θα βρίσκονται σε ισχύ κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης και θα απευθύνονται στο σύνολο του παγκόσμιου πελατολογίου της εταιρείας. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την παροχή ολοκληρωμένων πακέτων και εκπτώσεων που αφορούν κορυφαία προϊόντα σε ειδικά προνομιακές τιμές.

Η εστίαση της Krannich Solar παραμένει η παροχή μιας ευρείας γκάμας συστημάτων αποθήκευσης για αυτοπαραγωγή, smart φωτοβολταϊκών συλλεκτών για στέγες με ιδιαιτερότητες και νέων συστημάτων στήριξης K2 Systems, τα οποία επιτρέπουν την εξοικονόμηση υλικού και την εγκατάσταση αυξημένης ισχύος σε δώματα με χωροταξικούς περιορισμούς.

Η Krannich Solar θα παρουσιάσει τις ακόλουθες καινοτόμες λύσεις στην Intersolar 2015:

Μία ευρεία γκάμα συστημάτων αποθήκευσης
Η Krannich Solar θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα λύσεων αποθήκευσης από κορυφαίους κατασκευαστές: Hoppecke, Kostal, Nedap, LG Chem και Samsung. Η παροχή πολλαπλών λύσεων εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη οποιασδήποτε απαιτητικής ανάγκης, είτε πρόκειται για modular ή compact, ολοκληρωμένο ή επεκτάσιμο σύστημα, χρήση μπαταριών lead gel ή lithium-ion. Οι λύσεις αποθήκευσης είναι διαθέσιμες με απόδοση έως και 78 kWh.

Smart modules με τεχνολογία SolarEdge
Η προσαρμογή των βελτιστοποιητών απόδοσης SolarEdge στα junction boxes των φωτοβολταϊκών συλλεκτών, επιτυγχάνει τη μέγιστη εκμετάλλευση της ισχύος του φωτοβολταϊκού συστήματος, συμβάλλει στον ευέλικτο σχεδιασμό και παρέχει ακριβέστερη επιτήρηση σε επίπεδο μονάδας.

Ιδανικό κόστος εγκατάστασης – Σύστημα στήριξης Κ2 SingleRail
Το νέο σύστημα στήριξης της Κ2 Systems εξασφαλίζει ευκολία συναρμολόγησης και εξαιρετική ευελιξία, με αποτέλεσμα να θεωρείται ως ιδανική λύση για κάθε τύπο στέγης. Η νέα σειρά K2 Single Rail System περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τύπους γάντζων στέγης και δύο διαφορετικούς τύπους ραγών τοποθέτησης φωτοβολταϊκών συλλεκτών. ΚατΆ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μία ποικιλία εφαρμογών, καθιστώντας τη σειρά Κ2 Single Rail ένα πραγματικό all-rounder για τα συστήματα στήριξης.

Εξοικονόμηση υλικού – Συστήματα στήριξης Κ2 Double και Single Dome για δώματα
Τα συστήματα στήριξης Κ2 Double και Single Dome ξεχωρίζουν χάρη στην εξαιρετική σχέση τιμής - απόδοσης και τη γρήγορη συναρμολόγηση τους, η οποία επιτυγχάνεται με τον αεροδυναμικό σχεδιασμό και το μειωμένο αριθμό εξαρτημάτων. Παράλληλα επιτυγχάνεται εξοικονόμηση υλικού με τη χρήση μικρότερων ραγών τοποθέτησης. Η διπλή όψη του συστήματος Double Dome και η μονή όψη του συστήματος Single Dome είναι ιδανικά προσαρμοσμένες για εγκαταστάσεις σε κάθε τύπο δώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.krannich-solar.com

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ