Η ΒΙΟΣΥ στην έκθεση Intersolar Europe 2015

Διαβάστηκε από 1328 αναγνώστες -

Η ΒΙΟΣΥ Α.Ε. πρωτοπόρος μονάδα κατασκευής, εισαγωγής και εμπορίας μπαταριών μολύβδου, συμμετείχε για 4η συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση ηλιακής ενέργειας και φωτοβολταϊκών, Intersolar Europe, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο μεταξύ 10 και 12 Ιουνίου 2015.

 
H ΒΙΟΣΥ Α.Ε. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1973 και μαζί της το εμπορικό σήμα μπαταριών WINNER®που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από μπαταρίες οχημάτων κάθε είδους μέχρι λύσεις διαχείρισης ενέργειας για φωτοβολταικά και αιολικά πάρκα ανεξαρτήτως μεγέθους. 

Στην έκθεση Intersolar Europe, η εταιρεία παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις για το κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με πιο δημοφιλείς από αυτές να αναδεικνύονται 
  • η νέα σειρά συσσωρευτών για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις WINNER® HELIOS 
  • ο πρωτοποριακός controller WINNER® ORION, που εξασφαλίζει σε οικιακές εφαρμογές τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση της παραγόμενης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και 
  • η ανανεωμένη σειρά WINNER® HERCULES τεχνολογίας GEL με ακόμη περισσότερους κύκλους φόρτισης. 
Οι μπαταρίες WINNER® υπό το πρίσμα της στρατηγικής TOTAL SOLUTIONS SYSTEM αντικατοπτρίζουν την υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία της ΒΙΟΣΥ Α.Ε. γεγονός που την καθιστά στρατηγικό συνεργάτη σε κάθε έργο ή εφαρμογή που απαιτεί αποθήκευση και διαχείριση ενέργειας. 

Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και αποτελεί το σημαντικότερο κλαδικό γεγονός καθώς προσελκύει περισσότερους από 1.180 εκθέτες και 44.000 επισκέπτες από 145 χώρες. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις μπαταρίες WINNER® και τα σημεία πώλησής τους μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.viosy.gr ή στο τηλέφωνο 2103474444.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ