Δύο νέα φωτοβολταϊκά πάρκα υλοποιήθηκαν από την Kragiopoulos Group

Διαβάστηκε από 1436 αναγνώστες -

Στις 25-6-2015 συνδέθηκαν στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ δύο φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 40 ΚW που βρίσκονται στη Σιάτιστα Κοζάνης στη θέση Μπουγάζι, ιδιοκτησίας Δούβλου Μαλαματής και Δούβλου Μαρίας.

 
Η εταιρεία Solaren MΕΠΕ μελέτησε ,σχεδίασε ,κατασκεύασε τα φωτοβολταϊκά πάρκα και προμήθευσε τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό. Τα φωτοβολταϊκά πάρκα αποτελούνται από
  • Φωτοβολταϊκά πλαίσια πολυκρυσταλλικού πυριτίου NSI 200Wp
  • Μετατοπείς Kaco
  • Ηλιοστάτες μονού άξονα

Και η συνολική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας υπολογίζεται στις 1700KWh/Kwp.

Η μελέτη και o σχεδιασμός των έργων έγινε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε συνάρτηση με το μικρότερο δυνατό κόστος ώστε να είναι δυνατή η ταχεία απόσβεση της επένδυσης , έτσι το τελικό κόστος κατασκευής δεν ξεπέρασε το 0,9¤/Wp.

Η Solaren MΕΠΕ είναι από τις λίγες ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται ακόμη δυναμικά στο χώρο των φωτοβολταϊκών με κατασκευές και συντηρήσεις έργων καθώς έχει σε διαδικασία κατασκευής 2 φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος 120ΚW στην Πιερία και τη Χαλκιδική , έχει κατασκευάσει πλήθος αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων ενώ ταυτόχρονα συντηρεί και μεγάλο αριθμό φωτοβολταϊκών πάρκων στην Ελληνική επικράτεια.

Solaren MΕΠΕ
Ενιππέως 6, Κατερίνη 
Τηλ 2351501404
www.kragiopoulos.gr, www.green-energy-shop.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ