Προσφορές σε αντλίες θερμότητας–ηλιακά–net metering

Διαβάστηκε από 1511 αναγνώστες -

Η σπατάλη χρημάτων και ενέργειας έχει καταστεί δυσβάσταχτη πολυτέλεια. Κάθε νοικοκυριό ή επιχείρηση επιβάλλεται να κάνει βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και χρημάτων.

 
Η μείωση των λογαριασμών/εξόδων για θέρμανση, κλιματισμό, παραγωγή ζεστού νερού και ηλεκτρικού ρεύματος είναι πιο κρίσιμη και επίκαιρη από ποτέ. Ειδικά μέχρι 15 Αυγούστου κάνουμε ειδικές εκπτώσεις-προσφορές.

Αντλίες θερμότητας για θέρμανση και ψύξη
Ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης-ψύξης και ζεστού νερού χρήσης είναι οι αντλίες θερμότητας. Οι αντλίες θερμότητας με μία μικρή ποσότητα ρεύματος παρέχουν στον χώρο υψηλές αποδόσεις θέρμανσης και ψύξης.

Δωρεάν ζεστό νερό από τον ήλιο με ηλιακούς συλλέκτες
Οι ηλιακοί συλλέκτες παράγουν ζεστό νερό από την ενέργεια που μας δίνει τσάμπα ο ήλιος, σχεδόν όλους τους μήνες του χρόνου. Με έναν ηλιακό θερμοσίφωνα γλυτώνεις τα χρήματα που πληρώνεις στη ΔΕΗ κάθε φορά που ανοίγεις τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Υπολογίζεται πως η εξοικονόμηση είναι της τάξης του 80%-90% ετησίως.

Αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, net-metering
Με τον ενεργειακό συμψηφισμό της ενέργειας που παράγουν τα φωτοβολταϊκά του πακέτου Solar Set, μειώνεις τους λογαριασμούς του ρεύματος. Το ρεύμα εξαρχής το καταναλώνεις στο σπίτι ή την επιχείρησή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας και εάν υπάρχει περίσσευμα, το δίνεις στη ΔΕΗ για να το πάρεις πίσω το βράδυ ή κάποια άλλη μέρα με μειωμένη ηλιοφάνεια μέσα στο ίδιο έτος.

Η ΔΕΗ συμψηφίζει το ρεύμα, που παράγουν τα φωτοβολταϊκά, με το ρεύμα που καταναλώνει ο ιδιοκτήτης του φωτοβολταϊκού σε ετήσια βάση. Επιλέγοντας ένα από τα πακέτα Solar Set που θα παράγει σε ένα έτος, όση ενέργεια (kWh) καταναλώνουμε μειώνουμε το λογαριασμό ρεύματος σχεδόν στο πάγιο.

Τα έτοιμα πακέτα Solar Set έχουν την μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας ανά εγκατεστημένο κιλοβάτ (kWp) φωτοβολταϊκού παγκοσμίως.

Olympic Engineering & Consulting
Σιδηροκαστρίτης Ζώης 
Τηλ.: 26210 26907
www.oleng.eu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ