Αμεση παράδοση φωτοβολταϊκού εξοπλισμού από την Krannich Solar

Διαβάστηκε από 1344 αναγνώστες -

Η Krannich Solar ενημερώνει πελάτες αλλά και νέους επενδυτές ότι διαθέτει τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης φωτοβολταϊκού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, σε εξαιρετικά ανταγνωνιστικές για την αγορά τιμές.

 
Λαμβάνοντας υπόψην τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου ηλιακής ενέργειας λόγω των capital controls στην κίνηση των κεφαλαίων με το εξωτερικό και τις καθυστερήσεις που συνεπάγεται αυτό σε σχέση με την προμήθεια εξοπλισμού, ανακοινώνει ότι διαθέτει ετοιμοπαράδοτα τα εξής:

ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  • φωτοβολταϊκά πάνελ της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας LUXOR (12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & γραμμική εγγύηση ισχύος)
  • φωτοβολταϊκά πάνελ υψηλής απόδοσης της γερμανικής εταιρείας SolarWorld
  • φωτοβολταϊκά πάνελ των πλέον αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων LG, AXITEC, SUNTECH, PANASONIC
  • μετατροπείς ρεύματος των κατασκευαστικών οίκων SMA, ABB, KOSTAL, SOLAR EDGE, DELTA, KACO new energy

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία απο το 1995 στα θέματα ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με εταιρίες που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία. 

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 15 χώρες, που σήμερα απασχολούν περισσότερα από 250 έμπειρα στελέχη πάνω σε θέματα ηλιακής ενέργειας. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω του 1,5GWp.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ