Πρωτοπορία και διαχρονική αξιοπιστία σε ένα όνομα

Διαβάστηκε από 1135 αναγνώστες -

Εκεί που συναντιούνται η μακρόχρονη εμπειρία και ιστορία στα φωτοβολταϊκά με την καινοτομία των σύγχρονων τεχνολογιών βρίσκεται μόνο ένας. Η ΣΕΝΕΡΣ.

 
Η εταιρεία ΣΕΝΕΡΣ είναι από τις πρώτες εταιρείες ενεργειακών συστημάτων στον ελληνικό χώρο που ασχολείται αποκλειστικά με φωτοβολταϊκά συστήματα για διάφορες εφαρμογές, δηλαδή σε μικρά, μεσαία, ειδικών κατασκευών και κυρίως εφαρμογές που αφορούν φ/β επενδύσεις Ιδρύθηκε το 1995 και βασικός άξονας της ύπαρξης και ανάπτυξής της από την αρχή της λειτουργίας της είναι η ποιότητα και η διαχρονική αξιοπιστία των φ/β έργων της. Η πολιτική της δεν είναι απλώς να αναλάβει κάποιο έργο, αλλά να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως στην υποστήριξη και τις απαιτήσεις τους.

After Sales: Υπηρεσίες με διαπιστευτήρια

  • Έργα της ΣΕΝΕΡΣ έχουν συμπεριληφθεί και αναφέρονται στον οδηγό της Ε.Ε. Renewable Energy: Best Practice Projects Yearbook.
  • Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 : 2008, για Μελέτη – Σχεδιασμό, Εγκατάσταση και Συντήρηση Φωτοβολταϊκών έργων από το 2004.
  • Ως EPC, ελέγχεται και πιστοποιεί δειγματοληπτικά από το 2009 φ/β έργα της που αφορούν επενδύσεις από ανεξάρτητο φορέα – TUV, ως προς τον σχεδιασμό, ποιότητα, κατασκευή, τεχνική επάρκεια και συμμόρφωση με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. 
  • Από τον Ιανουάριο του 2014, η ΣΕΝΕΡΣ δειγματοληπτικά, ελέγχεται και πιστοποιεί φ/β έργα της, από ανεξάρτητο φορέα TUV, ως προς την Ετήσια Επιθεώρηση – Συντήρηση & Επισκευές φ/β έργων. Έτσι γνωρίζει και συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, ώστε αυτές να πληρούν το βασικό E.U. πρότυπο EN 62446 : 2009 καθώς και τα επιμέρους.

Νet Metering: Σύγχρονη λύση με σφραγίδα εμπειρίας
To Νet Μetering δίνει την δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή (οικιακό ή επιχείρηση), να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό σύστημα για αυτοπαραγωγή και έτσι να μειώσει δραστικά τα έξοδά του για την ηλεκτρική ενέργεια. Η ΣΕΝΕΡΣ, μία από τις πρώτες εταιρείες (pioneer) φωτοβολταϊκών στον ελληνικό χώρο, με δραστηριοποίηση επί 20 συναπτά έτη αποκλειστικά σε φ/β συστήματα & έργα και σε όλες τις εφαρμογές τους, συνιστά τη Νο1 αξιόπιστη επιλογή για ένα σύστημα Net Metering. Αναλαμβάνει και προσφέρει πλήρες καθετοποιημένο πακέτο υπηρεσιών, με βάση όλα τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα με τα οποία εναρμονίζεται.


Seners Energy Systems

Διεύθυνση: Κλεοβούλου 16, Αθήνα, 117 44
Τηλέφωνο: 210 9270940 - 210 9270204
FAX: 210 9270857
Site: www.seners.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ