Αξιόπιστες λύσεις Net Metering

Διαβάστηκε από 1278 αναγνώστες -

Η Aστρον Electric A.E. συνεχίζοντας την παράδοση στην προμήθεια και εγκατάσταση φ/β συστημάτων βρίσκεται σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις και για τα συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering).

 
H Aστρον Electric A.E. για πάνω από 30 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του ηλεκτρολόγου εγκατάσταση, της τεχνικής εταιρείας αλλά και του επαγγελματία προσφέροντας τις πιο συμφέρουσες λύσεις στην προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, αυτοματισμών, επαγγελματικού φωτισμού και οτιδήποτε έχει σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια. Επιπρόσθετα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της (Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Πύργος, Aργος, Ναύπλιο, Κόρινθος, Αγ. Δημήτριος) μπορεί να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και αυτοματισμούς όσο και για την επιλογή φωτιστικών ή ακόμα και για μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας.

Η Aστρον Electric A.E. συνεχίζοντας την παράδοση στην προμήθεια και εγκατάσταση φ/β συστημάτων βρίσκεται σε θέση να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις και για τα συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering). 

Η Aστρον Electric A.E. παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης τέτοιων συστημάτων τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Θα πρέπει να τονιστεί ότι εξαιτίας του τρόπου λειτουργίας του ενεργειακού συμψηφισμού είναι πολύ σημαντική η σωστή προμελέτη του συστήματος, ώστε να μην υπάρξει ούτε υπερδιαστασιολόγηση (και άρα αδικαιολόγητη αύξηση του κόστους), αλλά ούτε και υποδιαστασιολόγηση του συστήματος (κάτι που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη διάρκεια απόσβεσής του).

Πέρα όμως από τις υπηρεσίες, η Aστρον Electric A.E. προσφέρει αξιόπιστα υλικά για τα συστήματα ενεργειακού συμψηφισμού, ξεκινώντας από φ/β συλλέκτες, inverters και ηλεκτρολογικό υλικό μέχρι τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας και τα ειδικά κουτιά εγκατάστασης που απαιτούνται. Επίσης, η Aστρον Electric A.E. βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα της επένδυσης, από την σύνταξη της αρχικής αίτησης, την μελέτη και εγκατάσταση του συστήματος και κυρίως μέχρι την υποστήριξη σας κατά την διάρκεια λειτουργίας του συστήματος.

Απευθυνθείτε σήμερα σε ένα από τα 8 σημεία πώλησης της Aστρον Electric A.E. ή στο www.astron-electric.gr για να βρούμε μαζί το σύστημα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ