Inverter για μπαταρίες υψηλής τάσης από την SMA

Διαβάστηκε από 2217 αναγνώστες -

Με το νέο Sunny Boy Storage, η SMA προσφέρει μία οικονομικά αποδοτική, εύκολη και ευέλικτη λύση για νέα ή υπάρχοντα φωτοβολταϊκά συστήματα.

 
Ένα νέο μετατροπέα, συμβατό με μπαταρίες υψηλής τάσεις, λάνσαρε στην αγορά, εταιρεία Solar Technology AG (SMA), ιδανικό για οικιακή χρήση. Πρόκειται για το νέο Sunny Boy Storage, το οποίο και αποτελεί το μοναδικό inverter που μπορεί να προσφέρει σήμερα, ένα συζευγμένο σύστημα AC για τις μπαταρίες της υψηλής τάσεις. Το Sunny Boy Storage, διασφαλίζει την οικονομικά αποδοτική, εύκολη και ευέλικτη ενσωμάτωση των λύσεων αποθήκευσης σε νέα ή υπάρχοντα φωτοβολταϊκά συστήματα.
Σύμφωνα με την ίδια την SMA δε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στην αυτοκατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, για να εξοικονομήσουν χρήματα από το κόστος της, συμβάλλοντας παράλληλα και στην προστασία του περιβάλλοντος και είναι χαρακτηριστικό ότι ο συνολικός αριθμός των συστημάτων με μπαταρία αποθήκευσης που έχουν εγκατασταθεί στη Γερμανία, μέσα στον τελευταίο χρόνο, έχει υπερδιπλασιαστεί σε πάνω από 30.000 συστήματα, χάρη και στην πτώση των τιμών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ