Στρατηγική συνεργασία SolarWatt-E.ON.

Διαβάστηκε από 1290 αναγνώστες -

Η συνεργασία της SolarWatt με την E.ON είναι στρατηγικής σημασίας για την προώθηση της Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας, αλλά και των τεχνολογιών Αποθήκευσης Ενέργειας.

 
Το Γερμανικό εργοστάσιο SolarWatt υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκινά τη συνεργασία του με τον πάροχο ενέργειας «Ε.ΟΝ Deutschland GmbH». Στόχος του εργοστασίου είναι η προώθηση των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, με έμφαση στα Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας SolarWatt.
Η συνεργασία με την Ε.ΟΝ Γερμανίας καλύπτει τόσο την προμήθεια του βραβευμένου Συστήματος Αποθήκευσης Ενέργειας, SolarWatt My Reserve, τεχνολογίας ιόντων λιθίου, καθώς και του Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας SolarWatt Energy Manager σε ειδική σχεδίαση για την E.ON, όσο και την από κοινού ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
Η συνεργασία της SolarWatt με την E.ON είναι στρατηγικής σημασίας για την προώθηση της Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας, αλλά και των τεχνολογιών Αποθήκευσης Ενέργειας στο ευρύτερο κοινό, η οποία εκτιμάται ως επωφελής τόσο για τις δύο εταιρείες όσο και για την επανενεργοποίηση του ενδιαφέροντος της αγοράς για τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα και τις νέες, επαυξημένες υπηρεσίες και προϊόντα που τα συνοδεύουν, όπως είναι η Διαχείριση και η Αποθήκευση Ενέργειας.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα SolarWatt στο καινούριο website energy.tesco.gr, καθώς και στο site του εργοστασίου www.SolarWatt.de.
Τα προϊόντα SolarWatt διατίθενται σε Ελλάδα και Κύπρο από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του εργοστασίου:
TESCO ENGINEERING A.E. | Παραδείσου 10, 151 25 Μαρούσι | Τ: +30 2130070100 | F: +30 2130070157 | E: [email protected], [email protected] | W: energy.tesco.gr, www.SolarWatt.de

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ