H NanoDomi στην Building Green-Domotec 2016

Διαβάστηκε από 1369 αναγνώστες -

Στην Εμπορική Εκθεσιακή Συνάντηση Building Green-Domotec που θα λάβει χώρα στις 7-10 Απριλίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιου Ελ. Βενιζέλος, θα συμμετάσχει η NanoDomi

 
Στο περίπτερο Α23, στην Αίθουσα 4, θα περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης Building Green-Domotec, οι άνθρωποι της εταιρείας NanoDomi, όπου και θα τους παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια, αλλά και στις Α.Π.Ε.:

Α) Παρουσίαση του προγράμματος net metering, της αυτό-παραγωγής και αυτοκατανάλωσης ενέργειας σε κτιριακές εγκαταστάσεις με Φωτοβολταϊκά συστήματα

Β) Παρουσίαση του νέου ΕΣΠΑ για ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και τουριστικές επιχειρήσεις και των πακέτων συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε για:

i) ένταξη στο νέο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση έως 100%
ii) ανάπτυξη συστημάτων ποιότητας (ISO9001) ή ενεργειακής διαχείρισης (ISO50001)
iii) την ανάπτυξη αδειών Α.Π.Ε. (φ/β, βιομάζα, μικρές ανεμογεννήτριες)

Γ) Λύσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση και εξοικονόμηση σε κτίρια, όπως
i) Φωτοβολταικά συστήματα –διασυνδεδεμένα ή αυτόνομα για την αυτοκατανάλωση – και συνδυασμό τους με αντλίες θερμότητας για δωρεάν ρεύμα και θέρμανση
ii) την αντικατάσταση κουφωμάτων
iii) τη βελτίωση της μόνωσης του κτιρίου,
iV) αντικατάσταση λαμπτήρων με χαμηλής κατανάλωσης LED
v) Τις πρωτοποριακές ηλιακά υποβοηθούμενες αντλίες θερμότητας της Ισπανικής αντιπροσωπείας μας EnergyPanel.
vi) Πακέτα συμβουλευτικών υπηρεσιών ενεργειακής διαχείρισης με χρήση του συστήματος MEAZON, ένα πρωτοποριακό ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα το οποίο αποτελείται από έξυπνες συσκευές και εφαρμογές και επιτρέπει σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά να μετρούν, διαχειρίζονται και ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια.

Στο περίπτερό μας, θα υπάρχει DEMΟ για τον συνδυασμό του συστήματος ΜΕΑΖΟΝ, με λαμπτήρες LED, ηλεκτρικές συσκευές, Φ/Β συστήματα, κα. Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε την λύση.

Για τη NanoDomi

Η NanoDomi δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και άλλων συστημάτων Α.Π.Ε όπως: αντλίες θερμότητας, Λαμπτήρες LED & αυτόνομα φωτιστικά καθώς και άλλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας τεχνικές, επιστημονικές και επιχειρηματικές συμβουλές. Η NanoDomi έχει πιστοποιηθεί από εξωτερικό φορέα πιστοποίησης για την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας που ακολουθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO9001:2008, διασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την NanoDomi® και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nanodomi.com.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ