Δωρεάν 7ετής εγγύηση από τη Fronius

Διαβάστηκε από 1341 αναγνώστες -

Σε μία μοναδική προσφορά προχωρά η εταιρεία Fronius, καθώς με μία απλή εγγραφή στο online portal της, παρέχει δωρεάν, έως και 7ετή, βασική εγγύηση για μετατροπείς.

 
Όλοι οι μετατροπείς στοιχειοσειράς της Fronius σας δίνουν την δυνατότητα να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, το πακέτο της δωρεάν βασικής εγγύησης που σας ταιριάζει, κάνοντας μια πολύ απλή δήλωση του μετατροπέα στο online portal Fronius Solar.web.
Οι ακόλουθες δύο επιλογές δωρεάν βασικής εγγύησης είναι διαθέσιμες ως εξής:

  • 5 έτη με το πρόγραμμα Fronius Warranty Plus (καλύπτονται από τη Fronius, υλικά αντικατάστασης + μεταφορικό κόστος + αποζημίωση τεχνικού για την εργασίααντικατάστασης).

  • 7 έτη με το πρόγραμμα Fronius Warranty (τα 2 πρώτα έτη καλύπτονται από τη Fronius, υλικά αντικατάστασης + εργασία αντικατάστασης+ αποζημίωση τεχνικού για την εργασία αντικατάστασης, και τα επόμενα 5 έτη η εγγύηση καλύπτει μόνο τα υλικά αντικατάστασης).
Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.solarweb.com και να κάνετε εγγραφή της εγγύησης σας, με τον σειριακό αριθμό του μετατροπέα μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό.
Με περισσότερα από 70 έτη ιστορία σαν εταιρία, και ενασχόληση για πάνω από 20 χρόνια στον χώρο των φ/β, παρέχοντας κορυφαία υποστήριξη σήμερα ακόμη και για τους πρώτους μετατροπείς που κατασκευάστηκαν ποτέ από την εταιρία, ο όρος εγγύηση αποτελεί για την Fronius μια πραγματική διασφάλιση της επένδυσης σας για το μέλλον, και όχι απλά μια λέξη.
Γιατί στην εγγύηση σημασία δεν έχει τόσο η χρονική της διάρκεια, όσο ποιος είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από αυτήν και την υποστηρίζει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ