Η Kostal στην έκθεση SNEC Expo

Διαβάστηκε από 1254 αναγνώστες -

Την «πλούσια» γκάμα της σε αντιστροφείς για φωτοβολταϊκά, θα παρουσιάσει στην έκθεση SNEC Expo στη Σαγκάη, η Kostal.

 
Φέτος, όπως ακριβώς και τα προηγούμενα έτη, η KOSTAL συμμετέχει στην έκθεση φωτοβολταϊκών SNEC Expo στη Σαγκάη. Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου στο περίπτερο E6 008, η εταιρία θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα των αντιστροφέων της, με επίκεντρο τη νέα καινοτόμο σειρά ΡΙΚΟ με μοντέλα ισχύος από 3,0kW έως 20 kW.
Οι αντιστροφείς PIKO κατασκευάζονται στη Γερμανία, με την εικοσαετή εμπειρία της KOSTAL στον τομέα των φωτοβολταϊκών και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η «φιλοσοφία μηδενικού σφάλματος» στη διαδικασία παραγωγής των αντιστροφέων που υιοθετήθηκε από την εξίσου δυναμική παρουσία της εταιρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέρει ύψιστη ασφάλεια.
Οι αντιστροφείς ΡΙΚΟ αποτελούν όφελος κάθε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Χαρακτηριστικά όπως το μεγάλο εύρος τάσης εισόδου που βοηθά την έναρξη της παραγωγής νωρίς το πρωί και την λήξη της αργά το απόγευμα, η εξαιρετική απόδοση και η ενσωματωμένη πλήρης επικοινωνία, τους καθιστούν πραγματικά μοναδικούς.
Ζήστε την εμπειρία των αντιστροφέων PIKO της KOSTAL- την ασφαλέστερη λύση υψηλών επιδόσεων, στο περίπτερό Ε6 0008 στην έκθεση φωτοβολταϊκών SNEC Expo στη Σαγκάη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ