Daimler: Νέα θυγατρική για την αποθήκευση ενέργειας

Διαβάστηκε από 1696 αναγνώστες -

Συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας, η γερμανική εταιρεία Daimler, ετοιμάζοντας και μία νέα θυγατρική με το brand της Mercedes Benz.

 
Τα επιχειρηματικά «βήματα» του γερμανικού κολοσσού, της Daimler, στην αγορά των μπαταριών ιόντων λιθίου για την αποθήκευση ενέργειας, συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της.

Σε μία προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις της στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς, αποφασίστηκε η δημιουργία μία νέα θυγατρικής εταιρείας, η οποία και θα αναλάβει εξ ολοκλήρου, την προώθηση των μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας, με το brand της Mercedes Benz.

Η νέα εταιρεία θα φέρει το όνομα «Mrcedes-Benz Energy GmbH» και έχει ως στόχο να διαδώσει μεταξύ των νοικοκυριών με φωτοβολταϊκά συστήματα, ότι οι μπαταρίες της εταιρείας, έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την αυτοκατανάλωση στα σπίτια τους, ακόμη και έως το 65% επί της παραγόμενης ενέργειας από ΑΠΕ.

Η νέα εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε με ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις απαιτήσεις των πελατών μας, σχολίασε σχετικά ο Ηrald Kröger, Επικεφαλής Ανάπτυξης Ηλεκτρικών,Ηλεκτρονικών και e-Drive της Daimler AG.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ