Συμφωνία της Kostal με την CW Enerji στην Τουρκία

Διαβάστηκε από 1065 αναγνώστες -

Η θυγατρική της Kostal στην Τουρκία, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την εταιρεία CW Enerji για μία σειρά έργων συνολικής ισχύος 15ΜW.

 
Στα έργα που περιλαμβάνονται στη συμφωνία της Kostal με την CW Enerji, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά αντιστροφείς ΡΙΚΟ και θα υλοποιηθούν σε διάστημα ενός έτους.

Η CW Enerji είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών από το 2010. Με ετήσια παραγωγή πάνελ 60MW και περισσότερα από 50MW ήδη υλοποιημένων έργων, θεωρείται από τις δυναμικότερες εταιρείες του χώρου στην Τουρκία.

«Πιστεύουμε πολύ στην Τουρκική Φ/Β αγορά» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Φλώρος, country manager για Τουρκία και Ελλάδα και συνέχισε «η στρατηγική μας είναι να συνεργαζόμαστε μόνο με λίγες και επιλεγμένες εταιρείες ώστε να μπορούμε να προστατεύσουμε το brand name μας και η CW Enerji είναι μία από αυτές. Προσπαθούμε πάντα να επιτύχουμε “Smart Connections” και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και άλλες συμφωνίες όπως αυτή. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας και του κορυφαίου after sales service είναι πάντα πολύ σημαντικός για εταιρείες προσηλωμένες στην ικανοποίηση του πελάτη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ