Συνεργασία των Krannich και aleo σε Ελλάδα και Κύπρο

Διαβάστηκε από 2189 αναγνώστες -

Τη σύναψη συμφωνίας για αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσαν οι εταιρείες Krannich Solar και aleo solar.

 
Νέα επιβεβαίωση της παγκόσμιας δυναμικής της Krannich Solar αποτελεί η σύναψη συμφωνίας αποκλειστικής συνεργασίας με τη διεθνούς φήμης κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών συλλεκτών aleo solar. Η επιτακτική ανάγκη χρήσης ανανεώσιμών πηγών ενέργειας, η αυξανόμενη ζήτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά σε συνδυασμό με την εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια της επικύρωσης μιας πρωτοποριακής συνεργασίας μεταξύ των δύο Γερμανικών εταιρειών που πρωτοστατούν επί πολλά χρόνια στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας.

Η Krannich Solar αναλαμβάνει επίσημα ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος διανομέας των φωτοβολταϊκών συλλεκτών aleo solar σε όλη την Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, με εγγυημένο απόθεμα προϊόντων στις αποθήκες της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Βασικοί στόχοι της Κrannich Solar και της aleo solar είναι η κάλυψη των άμεσων αναγκών και η συνεχής ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών τους.

Σχετικά με την Krannich Solar

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία. Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 15 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 250 έμπειρα στελέχη. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 2GWp.

Σχετικά με την aleo solar

Η aleo solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκών πλαισίων αποκλειστικά και μόνο στη Γερμανία, και συγκεκριμένα στο Πρενζλάου του Βρανδεμβούργου και προμηθεύει φωτοβολταϊκά συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά. Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων. Από το 2014 η aleo solar ανήκει σε έναν από τους παλαιότερους παραγωγούς δισκίων πυριτίου της παγκόσμιας αγοράς (1981), την SAS (Sino American Silicon Products Inc.) με έδρα στην Taiwan Hsinchu έχοντας συνολική παραγωγή 4,2GWp (Wafer, Cells, Modules). Έτσι η aleo solar αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός πανίσχυρου κατασκευαστή φωτοβολταϊκών πλαισίων, όπου έχει χαρτογραφήσει απόλυτα την αλυσίδα κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων, ξεκινώντας από την κατασκευή υψηλής ποιότητας δισκίων πυριτίου & κυψελών μέχρι την τελική κατασκευή υψηλής απόδοσης και ποιότητας φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ