Γενική άποψη ενός εκ των συστημάτων στον Ορχομενό ισχύος 9,89kw

Ολοκλήρωση 17 νέων εγκαταστάσεων

Η IBC SOLAR A.E., θυγατρική εταιρεία της IBC SOLAR A.G, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε παγκόσμια κλίμακα, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση 17 νέων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σε στέγες του νομού Βοιωτίας ισχύος 10kWp έκαστη.

 
Τα συστήματα υλοποιήθηκαν με Φ/Β πλαίσια IBC PolySol 230 LS, IBC PolySol 230MS και Yingli 260C, πολυκρυσταλλικού και μονοκρυσταλλικού τύπου, ισχύος 230Wp και 260Wp ανά πλαίσιο αντίστοιχα ενώ σε όλα τα συστήματα οι αντιστροφείς (inverters) είναι τύπου αλυσίδας (string) της εταιρείας SMA.

Οι μονάδες έχουν όλες συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού έγινε από το εξειδικευμένο προσωπικό της Αγραφιώτης Γεώργιος Ο.Ε. η οποία προσέφερε ως μέρος της συνολικής λύσης την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών μέχρι την σύνδεση του συστήματος στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Τα περιβαλλοντικά οφέλη που θα παράγουν και οι δεκαεπτά φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά καθώς θα αποτρέπουν κατ’ εκτίμηση την εκπομπή 221 τόνων διοξειδίου του άνθρακα, ετησίως.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ