Το φωτοβολταϊκό πάνελ της Yingli δεύτερο στο TÜV τεστ

Διαβάστηκε από 1067 αναγνώστες -

Τον Ιούλιο του 2011, η Yinlgi Green Energy Holding Company Ltd., ανακοίνωσε ότι το πολυκρυσταλλικό ηλιακό της πάνελ κατατάχτηκε δεύτερο από 13 στο «2010 Energy Yield Test» του ομίλου TÜV Rheinland. Η εταιρία ανακοινώνει υψηλότερη απόδοση κατά 1.4% του μέσου όρου των κατατεθέντων πάνελ.

 
Το πολυκρυσταλλικό πάνελ της Yingli, απέδωσε 1.4% περισσότερη ενέργεια από το μέσο όρο των λοιπών ανταγωνιστών, και μόλις 0.3% λιγότερη από τον πρώτο.

«Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την συνεχιζόμενη εστίασή μας στην βελτίωση της τεχνολογίας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας για την ανώτερη απόδοση λειτουργίας και σταθερότητας, που με τη σειρά του οδηγεί σε αύξηση των αποδόσεων των επενδύσεων των πελατών μας», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Yingli, Liansheng Miao.

Το τεστ διήρκεσε ένα χρόνο, από την 1 Μαΐου 2010 ως 30 Απριλίου 2011, και μέτρησε την απόδοση της ενέργειας φωτοβολταϊκών σε πραγματικές ηλιακές συνθήκες στην Κολωνίας της Γερμανίας. Για το τεστ, η TÜV εγκατέστησε υψηλής ακρίβειας εξοπλισμό για συνεχή παρακολούθηση και πρόσθετες I-V μετρήσεις στο χώρο δοκιμών της.

Η Yingli, σημειώνει, ότι η δοκιμή αυτή οδηγεί σε αβεβαιότητα μετρήσεων της τάξης του +1% και -1.5%, γεγονός που θα πρέπει να εξεταστεί κατά την σύγκριση των αποτελεσμάτων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ