Ξεκινάει η 6η Διεθνής Έκθεση Energy – Photovoltaic

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 29/09/2011 , η 6η Διεθνής Έκθεση Energy – Photovoltaic, με πάνω από 240 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παραμένοντας ως η κορυφαία και μεγαλύτερη αμιγής έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και τις ΑΠΕ στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.

 
Η έκθεση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Η Διεθνής Έκθεση ΕΝERGY- PHOTOVOLTAIC, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων.

Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών ( το 2010 ξεπέρασαν τις 20.000) της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.

Και φέτος, παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH του οποίου την Επιστημονική οργάνωση ανέλαβε η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.

Το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH, σημείο συνάντησης των ειδικών, θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ( στις 7.00 μμ.) από τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης
Πέμπτη 29/09 : 14:00-20:00
Παρασκευή 30/09, Σάββατο 01/10 και Κυριακή 02/10 : 10:00- 20:00

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ