Φωτοβολταϊκά: Μπορώ να επενδύσω με 12.000 ευρώ;

Διαβάστηκε από 26460 αναγνώστες -

Η επένδυση σε κάποιο φωτοβολταϊκό σύστημα μπορεί να γίνει και με λίγα χρήματα, πετυχαίνοντας απόδοση κεφαλαίου που φτάνει ως και το 17% περίπου.

 
Πέντε προσφορές από την αγορά, σας δείχνουν αυτό που πραγματικά σας συμφέρει.
Το νέο τεύχος του περιοδικού «Πράσινο Σπίτι & Κτίριο» κυκλοφορεί στα περίπτερα και μέσω μιας άκρως ενδιαφέρουσας θεματολογίας, σας παρουσιάζει τις λύσεις που πραγματικά είναι συμφέρουσες. Διαβάστε: Αποταμίευση ή επένδυση σε φωτοβολταϊκά: Πέντε προσφορές από εταιρείες αποδεικνύουν ότι, είναι εφικτή η τοποθέτηση συστήματος με κεφάλαιο περίπου στα 12.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να μας αποφέρει ετήσια απόδοση έως και 17%. Επίσης, παρουσιάζεται μια μεγάλη έρευνα η οποία αποτυπώνει τις διαφορές που προκύπτουν στην απόδοση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένουμε.
Αιολική ενέργεια: Αιολική ενέργεια: Υλοποίηση επένδυσης μικρού αιολικού πάρκου 50 kW. Green Tips γεωθερμίας: Τι θα πρέπει να προσέξετε για την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Φωτοβολταϊκό σύστημα σε ακραίες καιρικές συνθήκες: Με την κατάλληλη μελέτη και υλικά, όλα είναι εφικτά και προ πάντων……..ασφαλή.
Tέλος, μόνο στο καινούριο τεύχος του περιοδικού «Πράσινο Σπίτι και Κτίριο», ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ με εκπτώσεις και προσφορές σχετικά με τα φωτοβολταϊκά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ