Πλαίσια Φ/Β SOLARWATT AG

Από το 1993, το Γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT AG εξελίσσει την τεχνολογία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων

www.helioindex.com, www.solarwatt.de, Τηλ: 213 00 70 180

Φωτοβολταϊκά πλαίσια SOLARWATT AG

Διαβάστηκε από 1325 αναγνώστες -

Η SOLARWATT AG θέτει, εδώ και πολλά χρόνια, υψηλά στάνταρ στην παραγωγή της και εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος σε βάθος χρόνου.

 
Από το 1993, το Γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT AG εξελίσσει την τεχνολογία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου στη Δρέσδη (Γερμανία), αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας που αφορούν, τόσο στην πιστοποίηση των πρώτων υλών, όσο και στην παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου. Η 20ετής εμπειρία και τεχνογνωσία έφερε σε θέση τη SOLARWATT να σχεδιάσει και να θέσει σε λειτουργία, εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο (Σεπτέμβριος 2010), την πιο εξελιγμένη τεχνολογικά γραμμή παραγωγής Φ/Β πλαισίων στον κόσμο. Πρόκειται για μία πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, η οποία παράγει ένα (1) Φ/Β πλαίσιο ανά 28 δευτερόλεπτα! Η ετήσια δυναμικότητα παραγωγής του εργοστασίου SOLARWATT είναι 300MWP.

Η εγγύηση κάνει τη διαφορά
Θέτοντας ποιοτικά πρότυπα υψηλότερα από τα καθιερωμένα της παγκόσμιας βιομηχανίας, η SOLARWATT παρέχει 10ετή Εγγύηση Προϊόντος για όλους τους τύπους των Φ/Β πλαισίων της, με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης στα δώδεκα (12) έτη, σύμφωνα με τους ειδικούς όρους του προγράμματος «Πλήρους Κάλυψης SOLARWATT» (SOLARWATT Full Coverage). Η SOLARWATT εγγυάται την κατασκευαστική αρτιότητα των Φ/Β πλαισίων και την απρόσκοπτη λειτουργία τους, υπό τους αυστηρότερους όρους και χωρίς εξαιρέσεις, καλύπτοντας ακόμη και την αυθόρμητη θραύση του υαλοπίνακα του Φ/Β πλαισίου. Τα Φ/Β πλαίσια SOLARWATT διακρίνονται για την κορυφαία απόδοσή τους, τη στιβαρή μηχανική τους κατασκευή και είναι πιστοποιημένα για την αντοχή τους σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως είναι αυτές των παραθαλάσσιων περιοχών (IEC61701 Level-6), συνθήκες υψηλής περιεκτικότητας του αέρα σε αμμωνία (DIN EN 60068-2-60), καθώς και για την αντοχή τους σε συνθήκες αμμοθύελλας (DIN EN 60068-2-68 LD2) αλλά και ισχυρών χαλαζοπτώσεων (πέρα από τις προδιαγραφές του IEC61215-2!).

Εταιρικό προφίλ
Η εταιρεία HELIOINDEX Α.Ε. ιδρύθηκε το 2007 από την Ελληνική εταιρεία TESCO A.E. (www.tesco.gr) και τον κ. Στέφανο Μίτμαν, με στόχο να προωθήσει την ανάπτυξη των Φ/Β Συστημάτων στην Ελλάδα. Λειτουργώντας ως γέφυρα τεχνογνωσίας με την πρωτοπόρο στην παγκόσμια Φ/Β βιομηχανία Γερμανία, η HELIOINDEX διαθέτει και υποστηρίζει Φ/Β εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας. Η HELIOINDEX A.E. αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα το Γερμανικό εργοστάσιο κατασκευής Φ/Β πλαισίων SOLARWATT AG, ενώ είναι επίσημος διανομέας των μετατροπέων και συστημάτων τηλεμετρίας του Γερμανικού εργοστασίου SMA Solar Technology AG. Η HELIOINDEX είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία μέλος του Γερμανικού Συνδέσμου Εταιρειών Ηλιακής Ενέργειας (BSW – Bundesverband SolarWirtschaft) από το 2007, ενώ το από το 2009 συμμετέχει ενεργά στον Ελληνικό Σύνδεσμο Εταιρειών Φωτοβολταϊκών (ΣΕΦ).

www.helioindex.com, www.solarwatt.de Τηλ: 213 00 70 180

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ