Τα panel Solarwatt «περνούν» δοκιμές χιονιού

Η SOLARWATT ανακοίνωσε ότι τα P210, M220, M250, M180 και M200 της σειράς ηλιακών συλλεκτών, περάσαν τις δοκιμές φορτίου χιονιού, οι οποίες τεστάρουν τις μονάδες σε ακραία φορτία χιονιού.

 
Οι δοκιμές φορτίου είχαν ολοκληρωθεί στο, κατά VDE πιστοποιημένο, εργαστήριο της εταιρείας, βασιζόμενες στα IEC 61215 και DIN 1055 πρότυπα. Οι μονάδες σειράς P210, M220 και M250 δοκιμάστηκαν για μέγιστο φορτίο χιονιού 6,000 Pascals, ενώ οι μονάδες M180 και M200 εξετάστηκαν με φορτία της τάξης των 7.600 Pascals.

«Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι απόδειξη της άριστης κατασκευής των μονάδων SOLARWATT. Τα αυστηρά μας πρότυπα ποιότητας έχουν αποδείξει την αξία τους», είπε ο Detlef Neuhaus, CSO της SOLARWATT. «Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μονάδες μας σε περιοχές με βαρύ χαλάζι, άνεμο και χιονοπτώσεις, χωρίς κανένα ενδοιασμό ή ανησυχία για θραύση. Η εγγύηση ισχύει επίσης για δέκα χρόνια», δηλώνει ο Neuhaus.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει την εγκατάσταση μονάδων στην περιοχή των ¶λπεων από το 2006. Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει τεχνικά προβλήματα, παρότι οι ηλιακές μονάδες στις περιοχές αυτές, υπόκεινται σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι ποιοτικές μονάδες μας λειτουργούν τέλεια. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας θα είναι περισσότερο από ευχαριστημένοι με την ποιότητα και την απόδοση των ηλιακών συλλεκτών μας στο μέλλον», καταλήγει ο Neuhaus.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ