SCHÜCO - Ο μεγαλύτερος φωτοβολταϊκός σταθμός με tracker στην Ελλάδα

SCHÜCO - Ο μεγαλύτερος φωτοβολταϊκός σταθμός με tracker στην Ελλάδα

Η εταιρεία SUN EL ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ, συνεργάτης της SCHÜCO ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού σταθμού με tracker στην Ελλάδα, ισχύος 1.996KW, στην περιοχή της Ξάνθης.

 
Η κατασκευή ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 4 μήνες και εργάστηκαν πάνω από 40 άτομα. Τοποθετήθηκαν 4.846 panels SCHÜCO MPE 235 PS 04 και 3.570 panels MPE 240 PS 04. Τα SchücoΦ/Β πλαίσια MPE της σειράς PS 04 χαρακτηρίζονται από πολυκρυσταλλικές κυψέλες με υψηλούς βαθμούς απόδοσης. Λόγω της αποκλειστικά θετικής απόκλισης ισχύος +5/-0%, η ονομαστική ισχύς μετά την κατασκευή εξασφαλίζεται ή υπερκαλύπτεται.

Η εκτενής εγγύηση προϊόντος ανέρχεται σε δέκα χρόνια. Η εγγύηση ισχύος είναι ακόμη πιο διευρυμένη - η Schüco εγγυάται ότι τα Φ/Β πλαίσια MPE της σειράς PS 04, κάτω από Πρότυπες Συνθήκες Δοκιμών, θα διατηρήσουν τουλάχιστον το 80% της ονομαστικής ισχύος τους εντός 25 ετών.

Κάθε πλαίσιο κατασκευάζεται με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς ποιότητας. Το περιμετρικό πλαίσιο του Φ/Β πλαισίου από ανοδιωμένο και ανθεκτικό στη στρέψη αλουμίνιο, πληρεί υψηλές προδιαγραφές σε σταθερότητα και αντοχή στη διάβρωση, με δύο δε εγκάρσιες δοκούς στην πίσω πλευρά του πλαισίου αυξάνεται και η αντοχή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ