Η Suntech ανακοινώνει νέα φωτοβολταϊκά για την ΝΑ Ευρώπη

Η Suntech Power, στις 24 Ιανουαρίου 2012, ανακοίνωσε τα εγκαίνια δυο νέων φωτοβολταϊκών προϊόντων, σε ένα εργαστήρι στο WFES (World Future Energy Summit) 2012, στο Abu Dhabi, για την αγορά της NA Ευρώπης.

 
Το SuperPoly 290 STO-24/Vd φωτοβολταϊκό module, αποτελείται από ηλιακές κυψέλες τεχνολιογίας mono cαst και προσφέρει απόδοση της τάξεως του 14,9%, και θετική ανοχή ισχύος 0 / +5%. Η νέα μονάδα είναι επίσης εξοπλισμένη με αυτοκαθαρισμό και αντι-αντανακλαστικά, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση αδύναμου-φωτός. Η ανώτατη Ονομαστική Θερμοκρασία λειτουργίας των κυψελών (Nominal Operating Cell Temperature) την καθιστά ιδανική για θερμά κλίματα.

Η εταιρία εγκαινίασε, επίσης, το «Hybrid-in-a-box», στο πλαίσιο των προσπαθειών της για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια σε περίπου 23 εκατομμύρια ανθρώπους στην περιοχή του Abu Dhabi, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στο δίκτυο. Το πρωτοποριακό Hybrid-in-a-Box χρησιμοποιεί ένα μίγμα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και diesel. Υποστηρίζεται από μια μπαταρία, και η μονάδα είναι σε θέση να παρέχει ένα συνεπές φορτίο ενέργειας, ανά 24ώρο, με παράλληλη εξοικονόμηση πάνω από το 60% του κόστους των καυσίμων μιας γεννήτριας diesel. Το «Hybrid-in-a-Box» είναι ιδιαίτερα συμφέρον για την τροφοδοσία περιοχών εκτός δικτύου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ