Πιστοποίηση «Made in EU» για τα φωτοβολταϊκά της Trina Solar

Διαβάστηκε από 1012 αναγνώστες -

Η Trina Solar ενημέρωσε ότι το ICIM, ένα ανεξάρτητο ιταλικό ινστιτούτο, έχει πιστοποιήσει τα πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά της, ότι πληρούν τις απαιτήσεις της GSE και επομένως είναι επιλέξιμα για πριμοδότηση FiT 10%, στην Ιταλία.

 
Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Trina Solar, περιλαμβάνουν τα TSM-PC05, TSM-PC05.08, TSM-PC05.10, TSM-PC05.15, TSM-PC05.18 και TSM-PC14. Η διαδικασία πιστοποίησης του ICIM περιλαμβάνει την επιθεώρηση των δύο εργοστασίων της εταιρίας και δύο δοκιμές των τελικών προϊόντων με ελεγκτές του ICIM, για έλεγχο των προμηθειών, παραγωγής wafer πυριτίου στην Ευρώπη και την παραγωγή μονάδων ευρωπαϊκής κατασκευής wafer πυριτίου. Όλα τα πιστοποιημένα προϊόντα έλαβαν Πιστοποίηση Προϊόντων από το ICIM, δηλώνοντας ότι έχουν ελεγχθεί σύμφωνα με το CEI/EN 61213 και CEI/EN 61730.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε περάσει με επιτυχία όλες τις επιθεωρήσεις και έχουμε λάβει το πιστοποιητικό του ICIM», δήλωσε ο Μπεν Χιλ, επικεφαλής της Trina Solar για την Ευρώπη. «Η Trina Solar είναι μια παγκόσμια, ηγετική εταιρεία ηλιακής ενέργειας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, με κορυφαία εγγύηση. Οι πελάτες που αγοράζουν τις μονάδες μας, επωφελούνται από το συνδυασμό της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, της κορυφαίας εγγύησης και της ιδιαίτερα ελκυστικής απόδοσης».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ