Τα φωτοβολταϊκά της SILCIO στην Ecotech 2012

Διαβάστηκε από 1063 αναγνώστες -

H Ελληνική βιομηχανία SILCIO συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα, που θα πραγματοποιηθεί από 15 -18 Μαρτίου 2012, στο Expo Athens.

 
Η Ecotec αποτελεί την κυριότερη έκθεση του ενεργειακού κλάδου που διοργανώνεται στην Αθήνα, γεγονός που εξασφαλίζει αυξημένη επισκεψιμότητα από το εσωτερικό της χώρας και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στο περίπτερο της SILCIO, θα παρουσιαστούν τα Ελληνικά φωτοβολταϊκά πλαίσια, που έχουν ήδη μεγάλη διείσδυση στην αναπτυσσόμενη αγορά των φωτοβολταϊκών έργων σε οικιακές στέγες και πάρκα.

Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της Ελληνικής βιομηχανίας SILCIO φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις και έχουν αναγνωριστεί για την υψηλή τους ποιότητα, εξασφαλίζοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης και κατά συνέπεια το μέγιστο οικονομικό όφελος για τους τελικούς επενδυτές. Η SILCIO, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αξιόπιστων συνεργατών και εγκαταστατών που έχει αναπτύξει, κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο στην αγορά των οικιακών στεγών, καθώς και των φωτοβολταϊκών πάρκων. Τα φωτοβολταϊκά προϊόντα της SILCIO έχουν ήδη εξαχθεί σε χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γερμανία.

Τα Φωτοβολταϊκά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της SILCIO παρουσιάζονται στην αίθουσα 2 στο περίπτερο Δ1.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ