Βραβεύονται τα φωτοβολταϊκά της Eight19

Διαβάστηκε από 1016 αναγνώστες -

Η παροχέας φωτοβολταϊκών συστημάτων Eight19 , πρωτοπόρος ενός φωτοβολταϊκού συστήματος pay-as-you go στην Αφρική, έλαβε βραβείο Καλύτερης Πρωτοβουλίας για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 
Κατά τους τελευταίους μήνες η εταιρεία Eight19 έχει εγκαταστήσει φωτοβολταϊκά συστήματα Indigo pay-as-you go σε τέσσερις Αφρικανικές χώρες, την Κένυα, το Μαλάουι, τη Ζάμπια και το Νότιο Σουδάν.

Τα Indigo kits της Eight19, έχουν διάφορες αποδόσεις και αποτελούνται από μια οργανική, τυπωμένη, φωτοβολταϊκή μονάδα, μια μπαταρία για αποθήκευση, ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό και σταθμούς φόρτισης κινητών τηλεφώνων. Το σύστημα υποστηρίζεται από υποδομές κινητής τηλεφωνίας και επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν την ηλιακή ενέργεια που χρησιμοποιούν.

Μια ακόμη πτυχή του συστήματος της Eight19, είναι ότι οι χρήστες πληρώνοντας για την ηλεκτρική τους ενέργειας, αποπληρώνουν και το ίδιο το σύστημα, επιτρέποντάς τους, στη συνέχεια, να χρησιμοποιούν το κιτ «δωρεάν», ή, αν το επιλέξουν, να το αναβαθμίσουν σε ένα μεγαλύτερο και ισχυρότερο μοντέλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ