www.aleo-solar.gr

Φωτοβολταϊκά πλαίσια aleo για ενσωμάτωση σε στέγη

Διαβάστηκε από 1567 αναγνώστες -

Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής αλλά και στα ποιοτικά υλικά, η aleo solar κατασκευάζει πλαίσια για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που «αντέχουν» στο χρόνο.

 
Τα πάνελ Solrif της aleo solar, τα οποία διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένα πλαίσια αλουμινίου, είναι ιδανικά για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις ενσωματωμένες σε στέγες και αντικαθιστούν τα παραδοσιακά υλικά, όπως τα κεραμίδια. Η εγκατάσταση των πλαισίων Solrif είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη και αντιστοιχεί στον τρόπο τοποθέτησης των κεραμιδιών. Τα πλαίσια Solrif στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις υψηλότερες αρχιτεκτονικές ανάγκες και να κάνουν τις επενδύσεις ακόμα πιο αποδοτικές από πλευράς κόστους. Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις Solrif σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα στη Γαλλία, όπου έχουν πολύ αυστηρά αισθητικά κριτήρια στα φωτοβολταϊκά έργα. Στην Ελλάδα, η aleo solar ξεκίνησε την προμήθεια των πάνελ Solrif το 2011 με μεγάλη επιτυχία, σε κατοικίες, σε αγροτικές αποθήκες και σε κτίρια στάθμευσης (γκαράζ).
Το σημαντικότερο ρόλο για την συγκεκριμένη λύση, τον έχει η σωστή εγκατάσταση και για αυτόν τον λόγο οι συνεργάτες της aleo solar είναι διαθέσιμοι για την πλήρη υποστήριξη στο σωστό σχεδιασμό και στην τοποθέτηση των Φ/Β πλαισίων Solrif.

Τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης στη στέγη
• Δυνατότητα εγκατάστασης σε όλους τους τύπους στέγης
• Ενιαία εμφάνιση
• Ευκολία εγκατάστασης
• Δυνατότητα αντικατάστασης
• Αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Εταιρικό προφίλ
Η aleo solar AG (DE000A0JM634) ιδρύθηκε το 2001, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο από το 2006 και από το 2009 ανήκει πλειοψηφικά στον όμιλο Bosch. Κατασκευάζει και διαθέτει στη διεθνή αγορά φωτοβολταϊκών, πάνελ και συστήματα υψηλής ποιότητας. Ως κατασκευαστής υψηλής ποιότητας με 995 συνεργάτες, η aleo solar διατηρεί μία ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο, με θυγατρικές σε όλες τις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών. Η κύρια εργοστασιακή της μονάδα στο Prenzlau της Γερμανίας και τα δύο ακόμα εργοστάσια στην Ισπανία και την Κίνα εξασφαλίζουν στον όμιλο aleo solar μία συνολική παραγωγική ικανότητα 390 MW. Η επιχείρηση πέτυχε το 2011 έναν κύκλο εργασιών ύψους ¤462 εκατ.

www.aleo-solar.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ