Sunny Tripower 15000TL/20000TL Economic Excellence

Sunny Boy 3000TL/4000TL/5000TL

SMA: Λύσεις από τον κορυφαίο προμηθευτή διεθνώς!

Διαβάστηκε από 1251 αναγνώστες -

Η SMA Solar Technology AG αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στους τομείς της ανάπτυξης, της παραγωγής και της εμπορίας φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

 

Η SMA εκπροσωπείται σε 20 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους, σε όλες τις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους και το 2011 κατέγραψε κύκλο εργασιών 1,7 δις ευρώ.

Οι μετατροπείς της SMA εξυπηρετούν ήδη σήμερα σημαντικές λειτουργίες διαχείρισης δικτύου, οι οποίες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία με τη συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό ισοζύγιο. Στον τομέα αυτό, η SMA αναπτύσσει εδώ και χρόνια πρωτοποριακές λύσεις και καθορίζει τις εξελίξεις ενεργειακών ζητημάτων που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται, π.χ., η έξυπνη διαχείριση της ενέργειας σε οικιακές εφαρμογές, η ενσωμάτωση του φωτοβολταϊκού ρεύματος στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο καθώς και η ενσωμάτωση λύσεων ενεργειακής αποθήκευσης για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα για τους μετατροπείς και τις υπηρεσίες της SMA

Τεχνικά χαρακτηριστικά των μετατροπέων 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ