Schott Solar: ολοκληρωμένο πακέτο για φωτοβολταϊκά συστήματα

Από την 1η Ιουλίου 2012, η SCHOTT Solar θα αρχίσει να προσφέρει τα ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστημάτά της για οροφές, που διαθέτουν μονάδες SCHOTT ADVANCE InDaX, ως ένα συνολικό σύστημα.

 

Τα εναρμονισμένα στοιχεία του πακέτου βελτιώνουν την απόδοση του συστήματος και επιτρέπουν μια πολύ εύκολη εγκατάσταση. Αυτό το νέο πακέτο επιτρέπει στα ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα οροφής να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν πιο αποτελεσματικά και σε νέα κτίρια αλλά και σε επακόλουθες εγκαταστάσεις, ως μέρος μέτρων εκσυγχρονισμού της οροφής. Οι εγκαταστάτριες επιχειρήσεις θα είναι, επίσης, σε θέση να παραγγείλουν το πλήρες σύστημα απευθείας από την SCHOTT Solar στο μέλλον.

Το πλεονέκτημα για το προσωπικό εγκατάστασης είναι αρκετά σαφές. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υψηλής ποιότητας που είναι γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση, μπορεί τώρα να παραδοθεί απευθείας στο εργοτάξιο. Το πακέτο περιλαμβάνει μονάδες SCHOTT ADVANCE InDaX, ειδικά πλαίσια οροφής που μπορούν να εγκατασταθούν σε υπάρχουσες στέγες, ένας μετατροπέας, καθώς και όλα τα μικρά εξαρτήματα που απαιτούνται για να εγκατασταθούν οι φωτοβολταϊκές μονάδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ