BIPV λύσεις για οροφές από την Trina Solar

Διαβάστηκε από 1395 αναγνώστες -

H Trina Solar Limited, προσφέρει λύσεις ενσωματωμένων φωτοβολταϊκών για κτίρια (BIPV) για οικιακές και εμπορικές στέγες.

 

Οι λύσεις αυτές έχουν λάβει συγκεκριμένες πιστοποιήσεις από φημισμένα ιδρύματα, όπως το CSTB (Centre Scientifique et Technique du Bâtiment) στη Γαλλία. Οι λύσεις προτείνονται μαζί με μια σειρά συνεργατών εγκαταστατών εταίρων, όπως η Κ2 Systems, η SolarSit, η Easyroof, η Marchegay, η Voltabri και η Mecosun, με την οποία η Trina Solar έχει ήδη παραδώσει τη μεγαλύτερη ηλιακή εγκατάσταση στην οροφή εμπορικού στην Ελβετία.

«Η Trina Solar έχει μια ισχυρή δέσμευση στις τοπικές αγορές και τις ιδιαιτερότητες τους. Οι πιστοποιήσεις αυτές δείχνουν ότι τα προϊόντα μας δημιουργήθηκαν με σκοπό την προσαρμογή στις τοπικές αγορές της Ευρώπης», σχολιάζει ο Ben Hill, επικεφαλής της Trina Solar στηn Ευρώπη. «Η γαλλική και ελβετική αγορά είναι πολύ σημαντικές για μας και μας επέτρεψαν να συμβάλουμε σε μια καλή ανάπτυξη, επιτρέποντάς μας να κερδίσουμε το μεγαλύτερο inroof έργο στην Ελβετία».

Στην Ελβετία, η Trina Solar, συνεργάστηκε με την ειδικό στα BIPV, Mecosun, προσφέροντας BIPV λύσεις αιχμής, βασισμένες στην κορυφαία τεχνολογία μονάδων Honey της Trina Solar και την MV¤ inroof λύση της Mecosun.

Το σύστημα, το οποίο εγκαταστάθηκε στις στέγες της Sägewerke Christen AG και των κτιρίων αποθήκευσης της Luthern στην επαρχία της Λουκέρνης, διαθέτει εγκατεστημένη ισχύ 900kWp και παράγει μέχρι και 6.000 kWh ηλιακής ενέργειας την ημέρα. Αυτό επέτρεψε στην εταιρεία να είναι το πρώτο αυτάρκες και με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα,πριονιστήριο στην Ελβετία.

Στη Γαλλία, οι εν λόγω λύσεις έχουν αποδειχθεί πολύ επιτυχείς σε διάφορες οικιακές και εμπορικές στέγες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ