Solar Cells Hellas: Συντήρησης Φ/Β πάρκων & Strongest Company 2011

Διαβάστηκε από 1388 αναγνώστες -

Ο όμιλος Solar Cells Hellas προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης και καλή λειτουργίας για όλα τα φωτοβολταϊκά πάρκα της, ενώ διακρίθηκε ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις βάσει των λειτουργικών κερδών της.

 
Έχοντας κατασκευάσει φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας που συνολικά ανέρχονται στα 30MW, ο Όμιλος SolarCellsHellas προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο για την συντήρηση και καλή λειτουργία των φωτοβολταϊκών πάρκων.
 
Στη συντήρηση περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες συντήρησης που αποσκοπούν στην πρόληψη, πρόγνωση και διόρθωση ώστε η φβ εγκατάσταση να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές επιτυγχάνοντας την Ελάχιστη Εγγυημένη Διαθεσιμότητα και το Ελάχιστο Εγγυημένο PR (Performance Ratio).
Το πακέτο υπηρεσιών που παρέχεται αποτελεί τη βέλτιστη λύση για τη συντήρηση και λειτουργία, γιατί μπορεί να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία της φβ εγκατάστασης, τη μέγιστη παραγωγικότητα και κατά συνέπεια τη μέγιστη κερδοφορία, περιλαμβάνοντας τις παρακάτω ενέργειες:
 
-Καθημερινή παρακολούθηση του φβ πάρκου μέσω συστήματος τηλεμετρίας, με σκοπό την καταγραφή της παραγόμενης ενέργειας και την έγκυρη διάγνωση οποιασδήποτε δυσλειτουργίας
-¶μεση επέμβαση και αποκατάσταση βλάβης
-Εβδομαδιαίες, δίμηνες και ετήσιες αναφορές που περιλαμβάνουν την παραγόμενη ενέργεια, την απόδοση του εξοπλισμού, καθώς και την οικονομική απόδοση της εγκατάστασης
-Οπτικός έλεγχος σε όλο τον εξοπλισμό δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες εξοπλισμό τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο
-Καθαρισμός του γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο
-Καθαρισμός των φβ πλαισίων τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο , με κατάλληλο εξοπλισμό και μεθοδολογία
-Προληπτική συντήρηση χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία και απόδοση του φβ πάρκου
 
Με τους τρόπους αυτούς επιτυγχάνεται η επέκταση του χρόνου ζωής της καλής λειτουργίας του φβ πάρκου, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ενεργειακή απόδοση και κατΆ επέκταση της επένδυσης.

Strongest Companies 2011

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Solar Cells Hellas S.A, διακρίνεται ανάμεσα στις 500 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις βάσει των λειτουργικών κερδών της (EBITDA), από τον Όμιλο ICAP. Η Solar Cells Hellas εφαρμόζοντας βασικές πρακτικές διοίκησης κατάφερε για ακόμη μία φορά να αντιμετωπίσει τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες και να συγκαταλέγεται στους Business Leaders της Ελλάδας.
 
Η δέσμευση για υπεύθυνη επιχειρηματική δραστηριότητα συνοδεύεται με την προτεραιότητα για συμμόρφωση με όλες τις πρακτικές καλής λειτουργίας. Με κύριο μέλημα την αφοσίωση στην ποιότητα και προσανατολισμό στον άνθρωπο, συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία για την ανάδειξη της χρησιμότητας και σπουδαιότητας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ