1000 οικιακά φωτοβολταϊκά από τη Neon Energy

Διαβάστηκε από 1457 αναγνώστες -

Η δυναμική αυτή εταιρεία από την ίδρυσή της υλοποιεί φωτοβολταϊκές εφαρμογές σε πάρκα, οικιακές στέγες και επαγγελματικές στέγες παραδίδοντας τα έργα «με το κλειδί στο χέρι».

 
Με αφορμή το επίτευγμα αυτό, η Neon Energy ευχαριστεί θερμά τους πελάτες της που συνεργάστηκαν μαζί της για την κατασκευή και υλοποίηση των οικιακών φωτοβολταϊκών τους έργων και με αυτόν τον τρόπο έγιναν «Πράσινοι». Η συνολική παραγωγική ισχύς των έργων ανέρχεται στα 7,8MWp και αντιστοιχεί στην αποτροπή της έκλυσης 10.140 τόνων CO2 (Διοξειδίου του ¶νθρακα) στην ατμόσφαιρα και σε 1.014.000 νέες δενδροφυτεύσεις.

Οι επενδύσεις των πελατών της Neon Energy στην «Πράσινη Ενέργεια» και εμπιστοσύνη που έδειξαν στην αξιοπιστία και στην εμπειρία της Neon Energy, συνεισέφεραν ιδιαίτερα στην «Πράσινη Οικονομική Ανάπτυξη» της Ελλάδας.  

Σήμερα, τα οικιακά φωτοβολταϊκά έργα αποτελούν μία από τις πιο αποδοτικές και ασφαλείς επενδύσεις για τα Ελληνικά νοικοκυριά, καθώς αποφέρουν μια επιπλέον πηγή εισοδήματος και συντελούν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της «Πράσινης Οικονομίας». Οι πελάτες της Neon Energy αναγνωρίζουν την τεράστια δυναμική που έχει η Ελλάδα στον χώρο των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας), παρά τις αλλαγές στις τιμές πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, που θεσπίστηκαν το 2012. 

- Πρώτον,  γιατί οι αποδόσεις των επενδύσεων παραμένουν υψηλές. Στα οικιακά έργα, παρά τη μείωση της τιμής πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας, οι αποδόσεις παραμένουν άνω του 18%. 

- Δεύτερον, γιατί τα κόστη κατασκευής έχουν μειωθεί σημαντικά και

- Τρίτον, γιατί η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει μία από τις πιο προνομιακές τιμολογιακές πολιτικές φωτοβολταϊκών έργων σε όλη την Ευρώπη. Ο συνδυασμός των υψηλότερων τιμών πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη με τις πιο υψηλές ηλιοφάνειες στην Ευρώπη, έχει ως αποτέλεσμα οι σχετικές επενδύσεις να κάνουν απόσβεση σε σύντομο χρονικό διάστημα (από τα 25 χρόνια που ισχύει η σύμβαση πώλησης με τη ΔΕΗ).

"¶νω των χιλίων επενδυτών έχουν εμπιστευτεί την Neon Energy για την εγκατάσταση των οικιακών φωτοβολταϊκών τους έργων,” δήλωσε ο κύριος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Πρόεδρος της Neon Energy. “Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει τα φωτοβολταϊκά έργα που της έχουν ανατεθεί υπεύθυνα, με συνέπεια και πάνω από όλα αποτελεσματικά προς όφελος των πελατών της. Ο στόχος της Neon Energy είναι να συνεχίσει με την ίδια πορεία για τα επόμενα 1000 έργα και παραπάνω".

Η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου με παρουσία στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για την πραγματοποίηση φωτοβολταïκών έργων. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες. Η εταιρεία προτείνει, μελετά και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με την επέκτασή της στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο. Σήμερα, η Νeon Εnergy διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της έργα άνω των 92MW σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 11,9MW σε επαγγελματικές στέγες και 7,8MW σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ