Φωτοβολταϊκά της Heliosres σε κοινωφελή ιδρύματα

Διαβάστηκε από 1320 αναγνώστες -

Η Heliosres ανέλαβε την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 14 οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και ενός αυτόνομου υβριδικού συστήματος σε στέγες κτηρίων κοινωφελών ιδρυμάτων!

 
Η HELIOSRES συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των Φ/Β συστημάτων, ανακοινώνει την ανάληψη έργου για την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 14 οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και ενός αυτόνομου υβριδικού Φ/Β συστήματος σε στέγες κτηρίων που στεγάζουν κοινωφελή ιδρύματα. Τα έργα θα υλοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Γαλαξίδι) και η συνολική ισχύς τους ανέρχεται στα 140 kW. 

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες των κτηρίων αυτών έχει στόχο την εξασφάλιση σταθερών εσόδων στα ιδρύματα για τα 25 επόμενα έτη και την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών τους. Η εγκατάσταση των οικιακών Φ/Β συστημάτων θα βελτιώσει σημαντικά την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων και θα συμβάλλει παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία των συστημάτων  θα υλοποιηθούν εξ΄ολοκλήρου από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της HELIOSRES. Τα συγκεκριμένα Φ/Β συστήματα αναμένεται να παράγουν σε ετήσια βάση περίπου 204.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την εκπομπή περίπου 173 τόνων διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.

Έχοντας εγκαταστήσει συνολικά πάνω από 30 MW σε πάρκα και βιομηχανικές στέγες, και περισσότερα από 210 οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες κτηρίων, η HELIOSRES αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εγκαταστάτες Φ/Β συστημάτων στη χώρα μας με μακρόχρονη και πλούσια εμπειρία στο χώρο. 
Η εγκατάσταση οικιακών Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε δώματα και στέγες κτηρίων δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και πολύ μικρές επιχειρήσεις, να επενδύσουν στην παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα έως 10 kWp. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις συνεχίζουν να προσφέρουν σημαντικές αποδόσεις επί των επενδυμένων κεφαλαίων και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.

Η HELIOSRES, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων. 
Για περισσότερες πληροφορίες: www.heliosres.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ