SMA: Καλύτερος προμηθευτής της Krannich Solar για το 2013

Διαβάστηκε από 1537 αναγνώστες -

Η Krannich Solar και η SMA Solar Technology AG συγκαταλέγονται μεταξύ των πρωτοπόρων του κλάδου της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία.

 

Η επιτυχημένη παράλληλη δραστηριότητα των δυο κορυφαίων εταιρειών διεθνώς, αποβλέπει στην προώθηση της ενεργειακής επανάστασης. Από την έναρξη της συνεργασίας τους, η SMA Solar Technology AG έχει προμηθεύσει την Krannich Solar με προϊόντα συνολικής ισχύος άνω του 1GW και στοχεύει στο διπλασιασμό της προαναφερθείσας ισχύος.

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας με την SMA Solar Technology AG, την αξιοπιστία  που παρουσιάζει ως εταιρεία καθώς και την ποιότητα των προϊόντων της» δήλωσε ο Mathias Esse, Head of International Purchase της Krannich Solar. «Η SMA Solar Technology AG παρέχει σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες, προσφέροντας λύσεις για κάθε ανάγκη. Επιπρόσθετα χάρη στην ευέλικτη και διορατική εταιρική πολιτική της, ανταποκρίνεται επιτυχώς στις εκάστοτε ανάγκες των διεθνών αγορών ηλιακής ενέργειας, πάντοτε με γνώμονα τη διατήρηση της ποιότητας και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης»

Tο βραβείο καλύτερου προμηθευτή 2013 της Krannich Solar, παρέλαβε ο Jan-Christian Luttman, Global Key Account Manager της SMA. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τα παραγωγικά χρόνια συνεργασίας που οδήγησαν στην επιτυχία αμφοτέρων εξέφρασε ο Marko Werner, Chief Sales Officer της SMA. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η διάκριση αυτή οφείλεται στην αποτελεσματική ομάδα πωλήσεων της Krannich Solar, η οποία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, γεγονός που αποτελεί αναμφισβήτητα τη βάση για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών εγκαταστατών»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ