Νέα Γενιά Φ/Β Πλαισίων Glass-Glass SOLARWATT 60P

Διαβάστηκε από 1652 αναγνώστες -

Το Γερμανικό εργοστάσιο SOLARWATT παρουσιάζει την καινοτόμο σειρά Φ/Β πλαισίων glass-glass SOLARWATT 60P, θέτοντας νέα ποιοτικά πρότυπα για την παγκόσμια Φ/Β βιομηχανία.

 
Με την εμπειρία 20 και πλέον ετών, το εργοστάσιο SOLARWATT σχεδιάζει και κατασκευάζει αποκλειστικά στη Γερμανία τη νέα γενιά Φ/Β πλαισίων SOLARWATT 60P, τα οποία διακρίνονται για τη μηχανική σταθερότητά τους (κεκλιμένο φορτίο 9.000Pa), την εξαιρετική απόδοση υπό οποιεσδήποτε περιβαλλοντικές συνθήκες (θερμοκρασιακός συντελεστής ισχύος PN: -0,34%/K), καθώς και τον εύκολο χειρισμό κατά την εγκατάσταση (βάρος 24kg).

Η σχεδίαση και κατασκευή των Φ/Β πλαισίων SOLARWATT 60P αποτρέπει πλήρως το φαινόμενο PID, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια υψηλές αποδόσεις και εμποδίζει την εξάπλωση φωτιάς σε περίπτωση υφιστάμενης πυρκαγιάς, καθιστώντας τη σειρά ιδανική για οικιακές εγκαταστάσεις.

Η σειρά Φ/Β πλαισίων SOLARWATT 60P συνοδεύεται από εγγύηση προϊόντος τριάντα (30) ετών, καθώς και εγγύηση γραμμικής απόδοσης για τριάντα (30) χρόνια, σύμφωνα με τους ειδικούς όρους εγγύησης του εργοστασίου.

Όπως όλα τα προϊόντα SOLARWATT, η νέα σειρά SOLARWATT 60P είναι πιστοποιημένη για την αντοχή της σε συνθήκες περιβάλλοντος αλατονέφωσης, υψηλής περιεκτικότητας σε αμμωνία και χαλαζόπτωσης μεγάλου μεγέθους.
H νέα σειρά Φ/Β πλαισίων glass-glass SOLARWATT 60P προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία:

TESCO ENGINEERING A.E. | Αποκλειστικός αντιπρόσωπος SOLARWATT GmbH σε Ελλάδα & Κύπρο

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ