Η PV Maint Energy αποτελείται από Τεχνικούς Επιστήμονες εξειδικευμένους σε θέματα Εξοικονόμησης Ενέργειας καθώς και Ενεργειακής Αναβάθμισης.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση , την συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη κάθε ενεργειακού έργου.

Αυτονομήσου κι εσύ!

Διαβάστηκε από 17489 αναγνώστες -

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά (off-grid) είναι συστήματα ηλεκτροδότησης εκμεταλλευόμενα την άπλετη ηλιακή ενέργεια. Γιατί λοιπόν να μην το εκμεταλλευτούμε και εμείς;

 
Απογαλακτίσου από το δίκτυο της ΔΕΗ!
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα;

Τα Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα είναι η απάντηση σε θέματα ρευματοδότησης.

Πότε;
Όταν για οποιοδήποτε λόγο το δίκτυο της ΔΕΗ δεν εξυπηρετεί.
Δηλαδή αναφερόμαστε κυρίως σε:
  • Απομακρυσμένες περιοχές,
  • εξοχικά σπίτια και
  • αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και όχι μόνο..
Αυτές είναι οι περιπτώσεις όπου ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα καλύπτει ανάγκες σε ρεύμα και παρέχει ανεξαρτησία και οικονομία.

Η εγκατάσταση του αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος απαιτεί μελέτη από εξειδικευμένο τεχνικό με βάση τις ενεργειακές ανάγκες της κάθε περίπτωσης.

Η PVMAINT ENERGY SERVICES είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που σχεδιάζει και υλοποιεί αυτόνομα συστήματα παραγωγής ενέργειας για την κάλυψη κάθε ενεργειακής ανάγκης σε μόνιμες και εξοχικές κατοικίες και γενικά σε κάθε είδους εγκαταστάσεις που είτε δεν έχουν συνδεθεί στο δίκτυο της ΔΕΗ ή που επιθυμούν να καλύψουν μέρος των ενεργειακών τους αναγκών με φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα.

Ο προσανατολισμός, η ηλιοφάνεια της συγκεκριμένης περιοχής, η περιοδική ή η καθημερινή χρήση είναι παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή του κατάλληλου συστήματος.

Η παραγωγή του ηλεκτρικού ρεύματος γίνεται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια (panels) μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας και με τη χρήση ενός ρυθμιστή φόρτισης αποθηκεύεται στις μπαταρίες.

Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε έναν μετατροπέα (inverter) ώστε το συνεχές ρεύμα που παράγεται να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο, που είναι το ζητούμενο για όλες τις συσκευές καθημερινής χρήσης.

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα παρέχει ρεύμα σταθερής τάσης, είναι απολύτως αθόρυβο, απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και έχει δυνατότητα απόσβεσης του κόστους του στα πρώτα χρόνια της χρήσης του.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα:
H ενδεχόμενη μελλοντική επέκταση ανάλογα με τις ανάγκες κατανάλωσης και ο συνδυασμός του με άλλες πηγές ενέργειας όπως π.χ. ανεμογεννήτριες, ώστε να δημιουργηθεί ένα υβριδικό σύστημα παραγωγής ενέργειας.

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα εξασφαλίζουν ενέργεια εξαιρετικής ποιότητας, δεν προκαλούν ρύπους στο περιβάλλον και εκμεταλλεύονται την άφθονη στη χώρα μας ηλιακή ενέργεια.

Η PVMAINT, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση, την συντήρηση και  την τεχνική υποστήριξη κάθε ενεργειακού έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες από τους ειδικούς, πατήστε εδώ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ