Έκπτωση 30% στον Fronius Smart Meter

Διαβάστηκε από 1211 αναγνώστες -

Η αυστριακή εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών μετατροπέων Fronius προχωράει σε μια μοναδική προσφορά, προσφέροντας με έκπτωση 30% μέχρι τις 31.12.2016, τον έξυπνο μετρητή για την παρακολούθηση της ενεργειακής κατανάλωσης, Fronius Smart Meter.

 
Οι εγκαταστάτες φ/β συστημάτων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την προσφορά και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο απομακρυσμένης παρακολούθησης του φ/β συστήματος, που συνδυάζει την ταυτόχρονη προβολή της φ/β παραγωγής μαζί με την ενεργειακή κατανάλωση του κτιρίου στο οποίο εγκαθίσταται σύστημα net-metering, μέσα από το προηγμένο δωρεάν internet portal Fronius Solar.web.

Επιπλέον, χάρη στα συνδυασμένα αναλυτικά διαγράμματα ιστορικού παραγωγής-κατανάλωσης, μπορούν να αναλύουν σε ετήσιο κύκλο την ενεργειακή συμπεριφορά του κτιρίου με σκοπό να βελτιώσουν τον βαθμό αυτό-κατανάλωσής του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Μπορείτε να περιηγηθείτε ζωντανά σε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα με Fronius Smart Meter κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link:

LIVE Φ/Β ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο έξυπνος μετρητής Fronius Smart Meter

Η παρακολούθηση της κατανάλωσης μπορεί να γίνει σε κάθε είδους κτίριο που εγκαθίσταται σύστημα net-metering, είτε πρόκειται για σπίτι με μονοφασική ή τριφασική παροχή, είτε πρόκειται για μεγάλο εμπορικό σύστημα με τριφασική παροχή.

Ο μετρητής Fronius Smart Meter βγαίνει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:

•           Μονοφασικός 63Α
•           Τριφασικός 63Α
•           Τριφασικός 50kA (με σύνδεση Μ/Σ έντασης 1-5 Α στο δευτερεύον. Οι Μ/Σ έντασης δεν περιλαμβάνονται. Αγοράζονται ξεχωριστά από το εμπόριο).

Τοποθετείται πολύ εύκολα σε πίνακα σε ράγα DIN όπως ένα τυποποιημένο ραγο-υλικό, ενώ η επικοινωνία του με τον inverter γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας Modbus RTU (RS 485) με σύνδεση ενός καλωδίου επικοινωνίας (η απόσταση του Fronius Smart Meter με τον Inverter μπορεί να είναι μέχρι και 1km.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ