Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE

Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE

Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE

  • Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE
  • Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE
  • Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE

Έξυπνες λύσεις για ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων από την SKE

1.443 επισκέψεις στο άρθρο (31/05/2024)
Σχολιάστε

- Ο Area Sales Manager South Balkan της SKE, Δάρειος Δημητρίου, απαντά στο 4green.gr και στο Πράσινο Σπίτι & Κτίριο για όλα όσα αφορούν τα έξυπνα Φ/Β συστήματα της Huawei
- Έξυπνες & αποδοτικές λύσεις σε μια ευρεία γκάμα Φ/Β έργων για κάθε σπίτι & επαγγελματία

Η SKE Engineering GmbH με έδρα στην Αυστρία, προμηθεύει την ελληνική καθώς και άλλες 15 ευρωπαϊκές αγορές με έξυπνα Φωτοβολταϊκά (Φ/Β) συστήματα Huawei. Η SKE ιδρύθηκε το 2008 και αποτελεί σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην ευρωπαϊκή αγορά ηλιακής ενέργειας. Ως Huawei Value Added Partner (VAP) και πιστοποιημένος συνεργάτης της Huawei στο κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης (1* five Star Certified Service Partner Global for Huawei Smart PV), προωθεί την ευρεία υιοθέτηση της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, παρέχοντας Huawei Fusion Solar λύσεις για οικιακά, εμπορικά/βιομηχανικά καθώς και μεγάλης κλίμακας έργα. 

Ποιες είναι οι πιο έξυπνες και αποδοτικές λύσεις σε μια ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών έργων για κάθε σπίτι και επαγγελματία;  Ο Area Sales Manager South Balkan της SKE, Δάρειος Δημητρίου, απαντά στο 4green.gr και στο Πράσινο Σπίτι & Κτίριο για όλα όσα αφορούν τα έξυπνα Φ/Β συστήματα της Huawei.
 


1)
Ποιοι είναι οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της SKE;
Η SKE αναλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης της Huawei FusionSolar σε 16 χώρες της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης. Με εξειδικευμένη γνώση στα φωτοβολταϊκά, η SKE υποστηρίζει τους πελάτες της στο κομμάτι των πωλήσεων και των logistics παρέχοντας ταυτόχρονα συνεχείς δωρεάν εκπαιδεύσεις και τεχνική υποστήριξη για όλα τα  φωτοβολταϊκά προϊόντα της Huawei. Επιπλέον, η SKE υποστηρίζει τους συνεργάτες της διεθνώς στην τοπική τους γλώσσα για όλα τα τεχνικά ζητήματα. Αυτό διασφαλίζει την γρήγορη και ουσιαστική εξυπηρέτηση την στιγμή που την χρειάζονται οι συνεργάτες μας. Στην Ελλάδα, η έμπειρη ομάδα της Τεχνικής Υποστήριξης, εξυπηρετεί καθημερινά τους συνεργάτες παρέχοντας λύσεις σε κάθε τεχνικό ζήτημα.

2) Πραγματοποιείτε εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ηλεκτρολόγους και σε ποιους τομείς;
Η SKE παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στους επαγγελματίες του χώρου της ενέργειας και των φωτοβολταϊκών, σχετικά με το οικοσύστημα και τις λύσεις της Huawei.
Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της SKE ξεχωρίζουν γιατί:

  1. Διενεργούνται σε μορφή σεμιναρίου από εξειδικευμένο προσωπικό της SKE και της Huawei
  2. Πραγματοποιούνται σε εσωτερικό χώρο του ενδιαφερόμενου πελάτη, σε αίθουσα με χρήση projector ή οθόνης παρουσιάσεων, και αφορούν όλο το εύρος των Φ/Β όπως τα οικιακά (Residential), τα εμπορικά/βιομηχανικά (C&I), και Φ/Β πάρκα (Utility).
  3. Παρουσιάζεται το VAN RoadShow* της SKE-Huawei, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν από κοντά τα προϊόντα (Inverters, Μπαταρίες, Optimizers, Μετρητές Ισχύος) και τις λειτουργίες τους. (*κατόπιν διαθεσιμότητας)
Οι εκπαιδεύσεις παρέχονται δωρεάν, και είναι ανοιχτές για μηχανικούς, ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και όσους σχετίζονται με την ενέργεια και τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, η ομάδα μας από τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη είναι στη διάθεσή σας. 
 

3) Ποιο είναι το εύρος προϊόντων που προσφέρει η SKE;
Τα φωτοβολταϊκά αποτελούν την κύρια τεχνολογία για την επίτευξη της ενεργειακής μετάβασης αφού παρέχουν έναν βιώσιμο & οικονομικό τρόπο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.Τα ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα σε συνδυασμό με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας αποτελούν την κύρια λύση για την προώθηση της ενεργειακής μετάβασης προσφέροντας κατανεμημένη παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές σε σενάρια εντός και εκτός δικτύου. 
Οι έξυπνες φωτοβολταϊκές λύσεις FusionSolar της Huawei προσαρμόζονται σε πολλαπλά σενάρια και τύπους έργων. Η ευρεία γκάμα προϊόντων FusionSolar περιλαμβάνει τόσο φωτοβολταϊκά οικιακής, εμπορικής/βιομηχανικής και μεγάλης κλίμακας έργα, όσο και προηγμένες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας. Παρέχει σε οικογένειες, επιχειρήσεις, διαχειριστές δικτύου και δήμους καθαρή και προσιτή ηλεκτροπαραγωγή αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Huawei FusionSolar Residential
Έξυπνη και βιώσιμη ζωή με φωτοβολταϊκά

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Residential αποτελούν την έξυπνη φωτοβολταϊκή τεχνολογία για την ηλεκτροπαραγωγή μέσω ηλιακής ενέργειας σε όλους τους τύπους κατοικιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να είναι ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα οφέλη έγκεινται στη μεγιστοποίηση της παραγωγής ενέργειας μέσω πρωτοποριακής τεχνολογίας των Huawei FusionSolar Invertres, στην αποθήκευση της πλεονάζουσας ενέργειας με μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας και στην έξυπνη διαχείριση μέσω της EMMA (σύστημα διαχείρισης ενέργειας Huawei), παρέχοντας στους ιδιοκτήτες κατοικιών μια αποδοτική, βιώσιμη και φιλική προς το χρήστη λύση.

Huawei FusionSolar Commercial & Industrial
Επαγγελματικές λύσεις για εμπορικές/βιομηχανικές εφαρμογές

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Commercial & Industrial αποτελούν την πλέον αποδοτική λύση στις εμπορικές/βιομηχανικές υποδομές, χρησιμοποιώντας την έξυπνη τεχνολογία για ηλεκτροπαραγωγή μέσω της ηλιακής ενέργειας.

Huawei FusionSolar Utility Scale
Ευρείας κλίμακας φωτοβολταϊκοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας

Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η κορυφαία τεχνολογία σε μεγάλης κλίμακας φωτοβολταϊκά συστήματα. Τα προϊόντα Huawei FusionSolar Utility Scale είναι η έξυπνη επένδυση για μέγιστη απόδοση. Τα προϊόντα Huawei FusionSolar (Residential, C&I και Utility) δεν είναι απλώς ένα σύστημα για το σήμερα, είναι μια επένδυση που εξελίσσεται μαζί σας. 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>