Ετοιμοπαράδοτοι υπαίθριοι υποσταθμοί μέσης τάσης από την NanoDomi

Ετοιμοπαράδοτοι υπαίθριοι υποσταθμοί μέσης τάσης από την NanoDomi

1.399 επισκέψεις στο άρθρο (12/07/2024)

- Προσφέρει ετοιμοπαράδοτους προκατασκευασμένους Υ/Σ Μέσης Τάσης για οποιαδήποτε ισχύ (από 400kVA έως 1000kVA)
- Xάρη στη δυνατότητα άμεσης & έγκαιρης παράδοσης του αντίστοιχου εξοπλισμού
- Πάντα σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει
- Η NanoDomi μπορεί να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας

Η NanoDomi, μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των Α.Π.Ε, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των εγκαταστατών, ενισχύει ακόμα περισσότερο τον αποθεματικό εξοπλισμό της και σας προσφέρει ετοιμοπαράδοτους προκατασκευασμένους Υ/Σ Μέσης Τάσης για οποιαδήποτε ισχύ (από 400kVA έως 1000kVA) καθώς και το πεδίο Χ.Τ. σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.
Έτσι, χάρη στη δυνατότητα άμεσης και έγκαιρης παράδοσης του αντίστοιχου εξοπλισμού και σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτει (έχει παραδώσει μέχρι και σήμερα περισσότερους από 100 υπαίθριους Φ/Β υποσταθμούς σε όλη την Ελλάδα) η NanoDomi μπορεί να γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σας, στην υλοποίηση του έργου σας όσο απαιτητικό και εάν είναι (ενδεικτικό παράδειγμα υψηλών απαιτήσεων έργου).
 

Η πρόταση της NanoDomi

Γενική περιγραφή υπαίθριου υποσταθμού Μέσης Τάσης

  1. Ο οικίσκος, είναι ειδικά σχεδιασμένος προκειμένου να στεγάσει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό με Μετασχηματιστή Ελαίου, Πεδίο Μέσης Τάσης (περιλαμβάνει πεδίο άφιξης/αναχώρησης ΔΕΗ, πεδίο μέτρησης και πεδίο προστασίας Μ/Σ/διασύνδεσης) και Πεδία Χαμηλής Τάσης.
  2. Η κατασκευή της οροφής, πρέπει να εξασφαλίζει την πλήρη στεγανότητα του οικίσκου. Τοποθετείται σε υπάρχουσα βάση από μπετόν επί της οποίας πακτώνεται με βύσματα.
  3. Ο οικίσκος φέρει χαλύβδινο σκελετό κατάλληλα διαστασιολογημένο, έτσι ώστε να παραλαμβάνει με ασφάλεια όλα τα φορτία κατά την μεταφορά.
  4. Περιμετρικά είναι επενδυμένος με τοιχοποιία από πανέλο πολυουρεθάνης και οροφή με τραπεζοειδή πανέλο πολυουρεθάνης, για μέγιστη θερμομόνωση.
  5. Η μεταφορά του γίνεται με ανάρτηση από σταθερά σημεία τα οποία φέρουν όλα τα φορτία.
  6. Ο υποσταθμός είναι κατάλληλος για τοποθέτηση στην ύπαιθρο σε βάση από οπλισμένο σκυρόδεμα με κατάλληλη υποδομή για είσοδο-έξοδο καλωδίων.
  7. Η κατασκευή θα παραδοθεί πλήρης και έτοιμη να δεχθεί τα καλώδια παροχής και αναχωρήσεων και θα είναι βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή εποξειδικής πούδρας, φούρνου.

Γιατί να επιλέξετε την πρόταση της NanoDomi

Στη NanoDomi, χάρη στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες κατά την κατασκευή Φ/Β πάρκων, συμπεριλαμβάνουν στην standard λύση των υποσταθμών:

  1. Πλήρες αυτόνομο inverter click2save 3kVA με ενσωματωμένο ρυθμιστή Φ/Β και εξωτερικής γεννήτριας ac (24/3000/25-50) αντί για ups 1kva (που χρησιμοποιεί ο ανταγωνισμός).
  2. Μπαταρίες sunlight 115ah (accuforce 115-s) για μεγαλύτερη αυτονομία φορτίων σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, του συστήματος παρακολούθησης και ασφάλειας του Φ/Β πάρκου.
Επιπρόσθετα, με μικρό κόστος συμπεριλαμβάνουν και προεγκαθιστούν Φ/Β πάνελ στην βιομηχανική στέγη του Υ/Σ ώστε από την ΠΡΩΤΗ ημέρα και ΠΡΙΝ την σύνδεση του ΔΕΔΔΗΕ να μπορούν στο Φ/Β πάρκο να λειτουργούν κάμερες και συναγερμός.
Σημείωση
Προκειμένου να γίνει σωστά ο υπολογισμός της προσφοράς που θα προκύψει, χρειάζεται να ενημερώσετε για τον αριθμό και τύπο inverter που θα επιλεχθούν, γιατί αλλάζει ο πίνακας Χ.Τ.

Θέλω προσφορά για Υπαίθριο Υποσταθμό

Συνέχεια του άρθρου >>>