Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

  • Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!
  • Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

Γι αυτό πρέπει να βάλεις φωτοβολταϊκά..!

6.774 επισκέψεις στο άρθρο

Η αυτονόμηση μέσω του φωτοβολταϊκού σας αποδεσμεύει από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το φωτοβολταϊκό σύστημα χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, είναι ασφαλές και ενισχύει την προστασία του περιβάλλοντος, μιας και λειτουργεί με την αστείρευτη ηλιακή ενέργεια.

ΚΑ ΜΑΝ ΤΑΝΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - COCOON SOLAR SYSTEMS - WESPER
MP - Μ.Π ENERGY SOLUTIONS - ΠΕΤΣΙΟΣ

Γιατί παρά το αρχικό κόστος εγκατάστασης, παραμένει μια άκρως συμφέρουσα επένδυση!

Κοινοποίησέ το αν σου άρεσε »

Η πτώση των τιμών των φωτοβολταϊκών πλαισίων σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους ρεύματος και των λοιπών χρεώσεων, που συνεπάγεται η σύνδεση με τη ΔΕΗ, καθιστούν την επένδυση βιώσιμη και αποδοτική. Η απόδοση δε της επένδυσης, εκτινάσσεται, στην περίπτωση που το Δημόσιο Δίκτυο είναι απομακρυσμένο και το αρχικό κόστος διασύνδεσης μεγάλο.

Γιατί  είναι ασφαλές. 
Η επιλογή του έμπειρου και εξειδικευμένου σε αυτόνομα φωτοβολταϊκά Εγκαταστάτη-Μηχανικού εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του συστήματος και την προστασία του χρήστη (διακόπτες, ασφάλειες DC και AC, αντιηλεκτροπληξιακά ρελέ κλπ.) σε κάθε πιθανό σφάλμα ή έκτακτη περίπτωση (πχ. βραχυκύκλωμα, απώλεια μόνωσης και επαφή με γυμνό χέρι – ηλεκτροπληξία, κεραυνοπληξία, υπερθέρμανση, υπερφόρτωση κλπ.).

Γιατί είναι αθόρυβο και δεν χρειάζεται συντήρηση!
Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό λειτουργεί τελείως αθόρυβα και δεν μπορεί να συγκριθεί με τις θορυβώδεις γεννήτριες υγρών καυσίμων, οι οποίες δεν ταιριάζουν καθόλου με την ηρεμία, που αποζητάει ο ενδιαφερόμενος στην εξοχική του κατοικία, αφουγκραζόμενος την ηρεμία και την ησυχία της μαγευτικής ελληνικής φύσης.
Η συντήρηση ενός ποιοτικού αυτόνομου συστήματος είναι ελάχιστη και δεν συγκρίνεται με τη συχνότητα και το κόστος συντήρησης μίας γεννήτριας υγρών καυσίμων.

Γιατί είναι φιλικό προς το περιβάλλον!
Η κάθε κιλοβατώρα ηλεκτρισμού που προμηθευόμαστε από το δίκτυο και παράγεται από ορυκτά καύσιμα, επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με ένα τουλάχιστον κιλό διοξειδίου του άνθρακα.
Η στροφή στις καθαρές πηγές ενέργειας, όπως η ηλιακή, αποτελεί τη μόνη διέξοδο για την αποτροπή των κλιματικών αλλαγών που απειλούν σήμερα τον πλανήτη.
Επιπλέον, η χρήση της ηλιακής ενέργειας συνεπάγεται λιγότερες εκπομπές άλλων επικίνδυνων ρύπων (όπως τα καρκινογόνα μικροσωματίδια, τα οξείδια του αζώτου, οι ενώσεις του θείου, κ.λπ). Οι ρύποι αυτοί επιφέρουν σοβαρές βλάβες στην υγεία και το περιβάλλον. Επιπλέον δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι που δεν επιθυμούν, για λόγους αισθητικής, την παρουσία καλωδίων και κολώνων της ΔΕΗ στον περιβάλλοντα χώρο του εξοχικού, όπου περνούν τις πολύτιμες ώρες ηρεμίας τους.
 

LED IT NOW