Η GoodWe διαθέτει το ευέλικτο σύστημα διαχείρισης ενέργειας στο σπίτι (HEMS)

Η GoodWe διαθέτει το ευέλικτο σύστημα διαχείρισης ενέργειας στο σπίτι (HEMS)

1.374 επισκέψεις στο άρθρο (12/09/2024)

- Για την στρατηγική αντιμετώπιση των δυναμικών ενεργειακών αναγκών της Ευρώπης
- GoodWe, κορυφαίος πάροχος λύσεων ηλιακής ενέργειας
- Η βελτιστοποίηση της αυτοκατανάλωσης & οι δυνατότητες εφεδρικής ενέργειας που έχουν ήδη ενσωματωθεί
- Οι λύσεις HEMS καθίστανται απαραίτητες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού

KOSTAL SOLAR ELECTRIC HELLAS ΕΠΕ
OK GROUP

Η GoodWe, κορυφαίος πάροχος λύσεων ηλιακής ενέργειας, επεκτείνει την προσφορά της για να δώσει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την Ευρώπη να χρησιμοποιούν πιο έξυπνες και προσαρμόσιμες ενεργειακές λύσεις, ανταποκρινόμενη στο ταχέως εξελισσόμενο ενεργειακό τοπίο. Με βασικά χαρακτηριστικά, όπως η βελτιστοποίηση της αυτοκατανάλωσης και οι δυνατότητες εφεδρικής ενέργειας που έχουν ήδη ενσωματωθεί, οι αντιστροφείς και οι μπαταρίες της GoodWe μπορούν να συνδυαστούν απρόσκοπτα με προηγμένες λύσεις οικιακού συστήματος διαχείρισης ενέργειας (HEMS) για να διευκολύνουν ένα ευρύ φάσμα φωτοβολταϊκών εφαρμογών και σεναρίων.
 

Εν μέσω της μεταβαλλόμενης δυναμικής της αγοράς ενέργειας, η οποία χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενο κόστος, μεταβλητά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας (tariffs) και ανησυχίες σχετικά με τη σταθερότητα του δικτύου, οι λύσεις HEMS καθίστανται απαραίτητες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ηλιακές τους επενδύσεις.
Η GoodWe ακολουθεί μια προσέγγιση ανοικτού πρωτοκόλλου που επιτρέπει τη συμβατότητα με επιλεγμένες λύσεις HEMS, προσαρμοσμένες στις τοπικές απαιτήσεις και ειδικές ανάγκες χρήσης, όπως η αυτοκατανάλωση, η διαχείριση φορτίου, η υποστήριξη του δικτύου ή η δυναμική διαχείριση των τιμολογίων (dynamic tariff management).
 

«Η στρατηγική μας για το HEMS είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας αγοράς και επικοινωνίας με τους πελάτες μας», δήλωσε ο Ali Bouattour, Τεχνικός Διευθυντής της GoodWe Europe GmbH. «Παρατηρούμε μια μεγάλη αύξηση στην ηλεκτροδότηση των οικιακών φορτίων με την υιοθέτηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Με την εφαρμογή μιας ισχυρής λύσης HEMS, τα νοικοκυριά μπορούν να υιοθετήσουν μια προληπτική προσέγγιση στη διαχείριση της ενέργειας, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη του φωτοβολταϊκού τους συστήματος. Επιπλέον, η GoodWe σχεδιάζει στο εγγύς μέλλον περαιτέρω ολοκληρωμένες λύσεις, που παρέχονται απευθείας από εμάς». 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
SUMEC A.E