Η GoodWe με διάκριση BBB του MSCI ESG Rating για το 2023

Η GoodWe με διάκριση BBB του MSCI ESG Rating για το 2023

1.241 επισκέψεις στο άρθρο (06/06/2024)

- Κορυφαίος κατασκευαστής αντιστροφέων & πάροχος έξυπνων ενεργειακών λύσεων
- Συνεχής δέσμευσή της GoodWe για βιώσιμη ανάπτυξη
- Παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση των πρωτοβουλιών ESG
- Προσβλέπει στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών μας σε θέματα βιωσιμότητας στο μέλλον

ΚΑ ΜΑΝ ΤΑΝΓΚ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - COCOON SOLAR SYSTEMS - WESPER
MP - Μ.Π ENERGY SOLUTIONS - ΠΕΤΣΙΟΣ

Η GoodWe, κορυφαίος κατασκευαστής αντιστροφέων και πάροχος έξυπνων ενεργειακών λύσεων, έλαβε βαθμολογία «BBB» στην τελευταία αξιολόγηση του MSCI για το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση (ESG). Σύμφωνα με τον πίνακα βαθμολογίας που δημοσίευσε η MSCI, οι επιδόσεις της GoodWe στον τομέα ESG το 2023 υπερέχουν στις κατηγορίες «Ανάπτυξη και Ευκαιρίες στην Καθαρή Τεχνολογία» και στη «Διαχείριση της Εργασίας», που αξιολογούνται σε διάφορες πτυχές, όπως η ικανότητα καινοτομίας στην καθαρή τεχνολογία, οι σχέσεις με τους εργαζόμενους, η αρχή της προστασίας των εργαζομένων, μεταξύ άλλων.

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχή χρονιά που η GoodWe διατηρεί την αξιολόγηση BBB ESG, αντανακλώντας τη συνεχή δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη.
Η εταιρεία έκανε περαιτέρω βήματα στις προσπάθειες βιωσιμότητας το 2023, ιδρύοντας το Ινστιτούτο Έρευνας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του πλαισίου διακυβέρνησης ESG της εταιρείας. Το ινστιτούτο είναι υπεύθυνο για τη διαμόρφωση του μεσοπρόθεσμου έως μακροπρόθεσμου σχεδίου βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας και την προώθηση της αποτελεσματικής εφαρμογής των αποφάσεων βιώσιμης ανάπτυξης εντός του οργανισμού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η GoodWe παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση των πρωτοβουλιών ESG και προσβλέπει στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών μας σε θέματα βιωσιμότητας στο μέλλον. Προχωρώντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην αξιοποίηση της έξυπνης τεχνολογίας για να προωθήσουμε την παγκόσμια ενεργειακή μετάβαση και να δημιουργήσουμε αξία για τους εταίρους μας και την κοινωνία γενικότερα.

LED IT NOW
PHOINIX
GOODWE