Η KOSTAL κερδίζει 2 βραβεία στο EUPD Research Award 2024!

Η KOSTAL κερδίζει 2 βραβεία στο EUPD Research Award 2024!

  • Η KOSTAL κερδίζει 2 βραβεία στο EUPD Research Award 2024!
  • Η KOSTAL κερδίζει 2 βραβεία στο EUPD Research Award 2024!

Η KOSTAL κερδίζει 2 βραβεία στο EUPD Research Award 2024!

1.372 επισκέψεις στο άρθρο (09/09/2024)

- Το βραβείο «Top Brand» στα PLENTICORE και ENECTOR της KOSTAL
- Οι χρήστες και οι σχεδιαστές Φ/Β συστημάτων καταλήγουν σε ένα σαφές συμπέρασμα
- Οι Hybrid αντιστροφείς της σειράς PLENTICORE και το Wallbox ENECTOR είναι ιδανικά για κάθε σπίτι
- Πού θα βρείτε όλες τις περαιτέρω πληροφορίες για τα κορυφαία προϊόντα

Το ανεξάρτητο ερευνητικό ινστιτούτο EUPD με έδρα τη Βόννη, έδωσε το βραβείο «Top Brand» στα PLENTICORE και ENECTOR της KOSTAL.
 
Οι χρήστες και οι σχεδιαστές Φ/Β συστημάτων καταλήγουν σε ένα σαφές συμπέρασμα: Τόσο οι Hybrid αντιστροφείς της σειράς PLENTICORE, όσο και το Wallbox ENECTOR είναι ιδανικά για κάθε σπίτι. Οι υβριδικοί αντιστροφείς PLENTICORE G3 και PLENTICORE plus έλαβαν το βραβείο Top Brand στην κατηγορία «Inverter», ενώ το ENECTOR εξασφάλισε αυτό το βραβείο στην κατηγορία Charging Station.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το PLENTICORE plus έχει ήδη λάβει το πολυπόθητο βραβείο EUPD στο παρελθόν, εντυπωσιάζοντας με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, τη μεγάλη ευελιξία και το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συμβατών προϊόντων, όπως Μπαταρίες και Αντλίες Θερμότητας.
 
Το PLENTICORE G3 κληρονομεί αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και προσφέρει επιπλέον λειτουργία backup και είναι ο πρώτος μετατροπέας στην αγορά που προσφέρει την επιλογή αναβάθμισης της ισχύος.
 

Το κομψό wallbox ENECTOR έλαβε το βραβείο «Top Brand» 2024 στην κατηγορία σταθμών φόρτισης, καθώς μπορεί να αναβαθμιστεί γρήγορα και εύκολα σε smart wallbox, επιτρέποντας την ιδανική φόρτιση μόνο από Φ/Β ενέργεια, αλλά και τη φόρτιση από Φ/Β πλεονάζουσα ενέργεια πανεύκολα.
 
Περαιτέρω πληροφορίες:
Email: [email protected]
Τηλ.: 2310 477 550