Η νέα φωτοβολταϊκή μονάδα  RECOM Lion HJT 750Wp με 30 χρόνια εγγύηση

Η νέα φωτοβολταϊκή μονάδα RECOM Lion HJT 750Wp με 30 χρόνια εγγύηση

1.788 επισκέψεις στο άρθρο (22/07/2024)

- Η τελευταία καινοτομία της RECOM Technologies υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις & αξιοπιστία
- Θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στον κλάδο, με εντυπωσιακή απόδοση 24,1%
- Κατασκευασμένη με τεχνολογία αιχμής Heterojunction (HJT)
- Εξασφαλίζει ανώτερη ενεργειακή απόδοση & μακροχρόνια αντοχή

Η RECOM Technologies, ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός κατασκευαστής, ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας φωτοβολταϊκής μονάδας RECOM Lion HJT 750Wp, η οποία θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στον κλάδο με εντυπωσιακή απόδοση 24,1%. Αυτή η τελευταία καινοτομία υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, αξιοπιστία και 30 χρόνια εγγύηση προϊόντος, ξεπερνώντας τα όρια της ισχύος στη σειρά LION.

Η φωτοβολταϊκή μονάδα Lion HJT 750Wp είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία αιχμής Heterojunction (HJT), εξασφαλίζοντας ανώτερη ενεργειακή απόδοση και μακροχρόνια αντοχή. Η μονάδα Lion HJT 750Wp εγγυάται υψηλή απόδοση, ανθεκτικότητα και χαμηλό θερμοκρασιακό συντελεστή -0,24%/°C. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει μονοκρυσταλλικές κυψέλες πυριτίου, οι οποίες περικλείονται από λεπτά στρώματα άμορφου πυριτίου, με αποτέλεσμα την αυξημένη απόδοση και την ενισχυμένη συγκομιδή ενέργειας σε σύγκριση με τα συμβατικά πάνελ.
 

Η μονάδα Lion HJT 750Wp διαθέτει bifaciality factor έως και 90%, σημαντικά υψηλότερο από το σύνηθες ποσοστό του 70%. Αυτή η βελτίωση επιτρέπει στις μονάδες να έχουν έως και 20% μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση, ιδίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες και σε συνθήκες νεφώσεων. Επιπλέον, η τεχνολογία N-type που χρησιμοποιείται σε αυτές τις φωτοβολταϊκές μονάδες μειώνει σημαντικά τις απώλειες ισχύος και ελαχιστοποιεί την υποβάθμιση που προκαλείται από τα φαινόμενα PID & LID, εξασφαλίζοντας το χαμηλότερο ισοσταθμισμένο κόστος ενέργειας (LCOE).
 

Καθώς η ζήτηση για λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας συνεχίζει να αυξάνεται, η RECOM Technologies παραμένει στην πρώτη γραμμή, πρωτοπορώντας στις εξελίξεις που οδηγούν τον κλάδο προς τα εμπρός. Η φωτοβολταϊκή μονάδα Lion HJT 750Wp είναι μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της εταιρείας στην καινοτομία στον τομέα της ηλιακής ενέργειας. Η εξέλιξη αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της RECOM να παρέχει λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες των επιχειρήσεων παγκοσμίως.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>