Intersolar 2024: Η GoodWe αποκαλύπτει τη νέα εμπορική σειρά «ESS»

Intersolar 2024: Η GoodWe αποκαλύπτει τη νέα εμπορική σειρά «ESS»

1.070 επισκέψεις στο άρθρο (11/07/2024)

- Ολοκληρωμένες λύσεις για οικονομικά αποδοτική οικιακή αποθήκευση
- Προηγμένες προτάσεις της GoodWe για τον τομέα έργων μεγάλης κλίμακας
- Προσαρμοσμένες και ευέλικτες λύσεις ESS για επιχειρήσεις
- Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο για έργα μεγάλης κλίμακας συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον

Η GoodWe, κορυφαίος πάροχος ηλιακών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσίασή της στην Intersolar 2024 στο Μόναχο της Γερμανίας, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου. Με την αποθήκευση ενέργειας να συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού, οι νέες ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας της GoodWe τόσο για τον εμπορικό και βιομηχανικό (C&I) όσο και για τον οικιακό τομέα κέρδισαν σημαντική προσοχή. Το τμήμα που παρουσίαζε τις διευρυμένες λύσεις της για έργα μεγάλης κλίμακας αποτέλεσε επίσης σημείο μεγάλου ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 

Ενισχυμένη οικιακή λύση με την βραβευμένη οικονομικά αποδοτική αποθήκευση της GoodWe

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία υβριδικών αντιστροφέων, η GoodWe συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον για τον οικιακό υβριδικό αντιστροφέα επόμενης γενιάς στην περιοχή ισχύος 6 - 15 kW. Σε συνδυασμό με τη στοιβαζόμενη μπαταρία HV Lynx D της GoodWe, η εταιρία είναι έτοιμη να προσφέρει μια ισχυρή και οικονομικά αποδοτική λύση αποθήκευσης για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η ευελιξία σχεδιασμού αυτής της λύσης ηλιακής ενέργειας μαζί με αποθήκευση έπεισε την κριτική επιτροπή του Red Dot Design Award, κερδίζοντας μια θέση στη λίστα των φετινών νικητών.
Ευθυγραμμιζόμενη με την αυξανόμενη τάση προς τα έξυπνα σπίτια, η προσέγγιση ανοικτού πρωτοκόλλου της GoodWe υποστηρίζει τη δημιουργία λύσεων οικιακών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας (HEMS) με τρίτους παρόχους.
 

Προσαρμοσμένες και ευέλικτες λύσεις ESS για επιχειρήσεις

Καθώς οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να ενισχύσουν την ενεργειακή τους ανθεκτικότητα, να μειώσουν το κόστος τους και να δημιουργήσουν νέες πηγές εσόδων, οι ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας C&I έχουν ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση. Στην Intersolar, η GoodWe ανέδειξε την σειρά EcoSmart Commercial, η οποία αποτελείται από υπερσύγχρονους φωτοβολταϊκούς και υβριδικούς μετατροπείς, που συμπληρώνονται από κλιμακούμενα και αξιόπιστα συστήματα αποθήκευσης. Οι νέες υπαίθριες καμπίνες αποθήκευσης ενέργειας με χαρακτηριστικά διαχείρισης θερμοκρασίας και καταστολής πυρκαγιάς διατίθενται σε εκδόσεις 60kWh και 100kWh και μπορούν εύκολα να επεκταθούν σε χωρητικότητες MWh.
Επεκτείνοντας περαιτέρω την γκάμα της δημοφιλούς σειράς υβριδικών αντιστροφέων GoodWe ET, ο ευέλικτος αντιστροφέας ET 50kW πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ο αντιστροφέας που παρουσιάστηκε στην έκθεση, έλαβε συντριπτική προσοχή από τους επισκέπτες λόγω της προσαρμόσιμης εφεδρείας, των έξυπνων λειτουργιών και των απρόσκοπτων επιλογών παραλληλισμού.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>